Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Μιχάλης Βεργωτής

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Μιχάλης Βεργωτής έπειτα απο σκληρή αλλά άνιση μάχη που έδινε με σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε. 

Ο Μιχάλης Βεργωτής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Ρόδου και γνωστός για τα φίλαθλα αισθήματά του. 

Υπήρξε μέλος και της ΠΑΕ αλλά και  στον ερασιτέχνη  Διαγόρα ενώ μάλιστα είχε διατελέσει πρόεδρος και στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου. 

Παλαιότερα, τη δεκαετία του '90 ο Μιχάλης Βεργωτής υπήρξε διοικητικό στέλεχος του Διαγόρα Βατίου αλλά και μέλος του ΔΟΝΑ επί προεδρίας Κάλλιστου Διακογεωργίου.

Ανακοίνωση της ΕΠΣΔ

Ανακοίνωση για τον χαμό του πρώην προέδρου της, εξέδωσε και η ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

"Με μεγάλη θλίψη, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ πληροφορήθηκαν για το χαμό του πρώην Προέδρου της ΕΠΣΔ, Μιχάλη Βεργωτή. Με σεβασμό και βαθιά εκτίμηση στην παρουσία και πορεία του τέως Προέδρου της ΕΠΣΔ, Μιχάλη Βεργωτή, στον δωδεκανησιακό αθλητισμό και σημειώνοντας τον ανθρώπινο του χαρακτήρα, την τιμιότητα που τον διέκρινε και την αγάπη του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους, για τη μεγάλη τους απώλεια."