Ο όμιλος Inner Wheel Ρόδου δίπλα στα παιδιά με διαφορετικότητα

Ο όμιλος Inner Wheel Ρόδου  δίπλα στα παιδιά με διαφορετικότητα

Ο όμιλος Inner Wheel Ρόδου δίπλα στα παιδιά με διαφορετικότητα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 780 ΦΟΡΕΣ

Ο Όμιλος Inner Wheel Ρόδου διοργάνωσε χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στις 13.12.2019. Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Τα έσοδα της βραδιάς ήταν υπέρ της ενίσχυσης του θεραπευτηρίου «Άγιος Ανδρέας», που φιλοξενεί παιδιά με διαφορετικότητα.

Υπέροχα χειροποίητα γλυκά, ζεστό κρασί, πλούσιος χριστουγεννιάτικος διάκοσμος, μελωδικές νότες, γευστικά κεράσματα και γλυκά χαμόγελα συνέθεσαν την όμορφη εκδήλωση. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Web Master της 247 Περιφέρειας Inner Wheel Greece, κα Κατερίνα Κατσαούνη, οι Προ Διοικητές κα Ρένα Χατζάκη και κα Φαίδρα Σπανού, ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. του ιδρύματος «Άγιος Ανδρέας» κος Βασίλης Κυρίτσης, τα μέλη και οι φίλες του Ομίλου. Τις φωτογραφίες της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο γνωστός φωτογράφος Μάκος.

Η Πρόεδρος του Ομίλου, κα Εύη Κατσαρά ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την απεριόριστη στήριξή τους στις δράσεις του Ομίλου τονίζοντας στο λόγο της ότι η διαφορετικότητα αποτελεί δικαίωμα. Στη συνέχεια ο κος Κυρίτσης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Όμιλο για τη στήριξή του στις δομές του νησιού.
Η Web Master της 247 Περιφέρειας Inner Wheel Greece έδωσε συγχαρητήρια στα μέλη του Ομίλου για τη όλη διοργάνωση και τη δράση του Ομίλου και μετέφερε τις ευχές της Διοικητού κας Ελένης Γιαννιδάκη.

Στις 18.01.2020, έγινε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου στο σπίτι της Προ Προέδρου κας Πίτσας Δαλιάνη. Τα μέλη του Ομίλου απόλαυσαν τις υπέροχες γευστικές δημιουργίες της οικοδέσποινας και μέσα σε ένα ζεστό και χαρούμενο κλίμα έγινε η ανταλλαγή δώρων και ευχών. Το φλουρί για τη φετινή χρονιά κέρδισε η Προ Πρόεδρος κα Λουτσίλα Γιαννίκη.

Ο Όμιλος θέτει τους στόχους της φετινής χρονιάς και σχεδιάζει τις μελλοντικές του δράσεις.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας