Μιχάλης Πολιάς: «Όσο πιο ψηλά γίνεται o στόχος του Φοίβο»

Να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία είναι από εδώ και πέρα ο μεγάλος στόχος του Φοίβου Κρεμαστής. Αυτό επεσήμανε με δηλώσεις του και ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Πολιάς. Αναλυτικά, τόνισε τα ακόλουθα:

«Παρόλο που έγιναν μεταγραφές, θεωρώ ότι η διοίκηση προσπαθεί να στήσει μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει του χρόνου. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι και φέτος δεν θα παίζουμε για να κερδίζουμε. Ο Φοίβος θα βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθήσει να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Αναφερόμενος στην πρόσφατη νίκη της ομάδας του στις Καλυθιές, είπε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί μέσα σε 48 ώρες κάναμε δυο σπουδαία διπλά. Ειδικά αυτό απέναντι στον Απόλλωνα Καλυθιών είναι πολύ σημαντικό γιατί έγινε απέναντι σε μια ομάδα που συνεχίζει να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη έχοντας ένα καλό νεανικό σύνολο. Στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν πατούσαμε καλά και ο αντίπαλος είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Θεωρώ ότι στο διάστημα αυτό φανήκαμε τυχεροί. Με την αλλαγή της διάταξης όμως στη συνέχεια και με το γκολ που πετύχαμε, ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ. Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι που όποιος αξιοποιούσε τις ευκαιρίες θα κέρδιζε. Μετά το 20′ όμως θεωρώ ότι πατούσαμε καλύτερα μέχρι και το τέλος».