Κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Δωδεκανησίων Αθηνών-Πειραιώς

Κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Δωδεκανησίων Αθηνών-Πειραιώς

Κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Δωδεκανησίων Αθηνών-Πειραιώς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 328 ΦΟΡΕΣ

Η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς, πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της Πίτας της, το Σάββατο 1/2, στον φιλόξενο χώρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ), για τη διάθεση του οποίου, η αντιπρόεδρος κ. Κατερίνα Βουρεξάκη εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο κ. Βασίλη Κορκίδη. εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Φραγκούλης, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, κάλεσε για ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχές τους: βουλευτές Πειραιά κ.κ. Κώστα Κατσαφάδο και Γιάννη Μελά, τ. βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Γιώργο Κασσάρα τους Αντιδημάρχους Πειραιά κ.κ. Αθηνά Γλύκα και Δημήτρη Καρύδη, τον περιφερειακό σύμβουλο Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο, την τ. Δήμαρχο της Ηρωικής Νήσου Κάσου κα Μαίρη Σορώτου Τσανάκη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Σπύρο Σπυρίδωνα και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Δωδεκανήσου «Κλεόβουλος ο Λίνδιος» κ. Μηνά Αλεξιάδη, τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων κ. Αντώνη Πατέλη,

Ακολούθησε μια σημαντικότατη αναφορά για τις ανάγκες αίματος συμπατριωτών μας από τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και Πρόεδρο του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων κ. Γιάννη Καραϊτιανό. μεταξύ των άλλων, τόνισε τη σημασία που πρέπει όλοι να δώσουν για την επιτυχή πραγματοποίηση της πανδωδεκανησιακής αιμοδοσίας τη Δευτέρα 17/2 (12:00-18:00) στη Δωδεκανησιακή Εστία (Υψηλάντου 143, Πειραιάς).

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Φραγκούλης κάλεσε τον αγαπητό ιερέα παπα – Στάθη, να ευλογήσει τη Βασιλόπιττα και ακολούθησε η κοπή της και το μοίρασμα κομματιών στους παρευρισκόμενους,

Στους τυχερούς της βραδιάς δόθηκαν γούρια, που ήταν ευγενική προσφορά της προέδρου της Ένωσης Κώων κας Λουκίας Ζερβάνου και του μέλους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας και του Συνδέσμου Απανταχού Καστελλοριζίων κ. Κύκκου Λουκά, τους οποίους και η Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσίαση του νέου CD με τίτλο «Έν τη νήσω Σύμη», που αποτελεί μια εμπεριστατωμένη έρευνα για τη διάσωση των σκοπών και των τραγουδιών της Σύμης. Οι μουσικοί Γιάννης Μεγαλούδης (λαούτο) και Μανώλης Κοτόρος (βιολί) προσέφεραν μοναδικές στιγμές ευχαρίστησης στους παρευρισκόμενους, στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν.

Διαβάστε ακόμη

Σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής

Εκδήλωση για τη βία εναντίον των γυναικών

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου