Επαναλειτουργεί κανονικά η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κω

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κω λειτουργεί και πάλι κανονικά και είναι ανοιχτή προς το κοινό. Για τον λόγο αυτό εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

«Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωρίζουμε ότι η ‘’Ιπποκράτειος’’ Δημοτική Δανειστική Βιβλιοθήκη Κω επαναλειτουργεί και θα παραμένει ανοιχτή για το κοινό, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Προσκαλούμε το αναγνωστικό κοινό και τους φίλους του ποιοτικού βιβλίου, να επισκέπτονται τον πάντα φιλόξενο χώρο της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης προκειμένου να επιλέξουν το βιβλίο της αρεσκείας τους – ανάμεσα σε εκατοντάδες τίτλων και ευρείας θεματολογίας από την Ελληνική και ξένη Λογοτεχνία. 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κω διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό τίτλων Λογοτεχνίας που απευθύνεται ιδιαίτερα σε Νέους, καθώς επίσης ένα εξίσου μεγάλο αριθμό Παραμυθιών και Διηγημάτων για τα Παιδιά. 

Κάθε Βιβλιοθήκη, αποτελεί και μια “Κιβωτό του Πνεύματος” με το μοναδικό πλεονέκτημα, να επιτρέπει στον καθένα μας την επιλογή του προορισμού».