Αφαντενό άρωμα στις εκλογές της ΕΠΣΔ;

Αφαντενό άρωμα στις εκλογές της ΕΠΣΔ;

Αφαντενό άρωμα στις εκλογές της ΕΠΣΔ;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 492 ΦΟΡΕΣ

Ομάδα παλιών και νέων παραγόντων ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο προσκήνιο ως υποψήφια παράταξη για τις εκλογές στην Ένωση

Μπορεί να μεσολαβεί ακόμα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι τις επόμενες εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματειών Δωδεκανήσου (κανονικά είναι προγραμματισμένες για το μεθεπόμενο καλοκαίρι), όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται από τώρα «ζυμώσεις» προκειμένου να υπάρχει νέα υποψήφια παράταξη η οποία θα διεκδικήσει την είσοδο της στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αρχή του νομού μας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της «Αθλητικής Ροδιακής» λοιπόν, από τώρα υπάρχει μια ομάδα παραγόντων η οποία καταστρώνει τα σχέδια της και ετοιμάζεται να δημιουργήσει ψηφοδέλτιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα αυτή έχει τη βάση της στ’ Αφάντου ενώ έχουν γίνει επαφές και με άλλους που και στο παρελθόν είχαν διατελέσει στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης.

Αν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι οριστικά, όλα δείχνουν πως τους επόμενους μήνες, η νέα παράταξη θα πάρει …σάρκα και οστά περισσότερο επίσημα καθώς θα γνωστοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες αλλά και ποιοι θα είναι αυτοί που θα συμμετέχουν.

Από την άλλη πλευρά, η τωρινή διοίκηση της ΕΠΣΔ δεν φαίνεται προς το παρόν να ανησυχεί καθόλου ενώ παράλληλα είναι άγνωστο το τι θα πράξει στις επόμενες εκλογές ο πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης.

Για την ώρα και με αφορμή και τις εξελίξεις που αναμένεται να σημειωθούν στο ποδόσφαιρο σε πανελλήνιο επίπεδο (με βάση τις πρόσφατες εξαγγελίες του ίδιου του Πρωθυπουργού), ο κ. Διακοφώτης δείχνει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή