Ντέρμπι Διαγόρας-Ιάλυσος: Ετοιμάστηκε το Στάδιο!

Ντέρμπι Διαγόρας-Ιάλυσος: Ετοιμάστηκε το Στάδιο!

Ντέρμπι Διαγόρας-Ιάλυσος: Ετοιμάστηκε το Στάδιο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 597 ΦΟΡΕΣ

Σε χρόνο ρεκόρ, ο αρμόδιος εργολάβος απομάκρυνε όλα τα αδρανή υλικά και ολοκλήρωσε και την πρόχειρη περίφραξη στο γκρεμισμένο τοιχίο. Ανοίγει ο δρόμος για να γίνει στο Δημοτικό Στάδιο το ντέρμπι Διαγόρα – Ιάλυσου

Στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν και εκτός μεγάλου απροόπτου το ντέρμπι του Διαγόρα με τον Ιάλυσο την προσεχή Κυριακή στις 3 μ.μ., στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Και αυτό διότι μετά από ενέργειες της ΠΑΕ Διαγόρας και σε συνεργασία με τον αρμόδιο εργολάβο, έχουν γίνει σε χρόνο ρεκόρ οι απαραίτητες παρεμβάσεις στο χώρο του σταδίου (στο σημείο που βρίσκεται το γκρεμισμένο τοιχίο επί της οδού Βύρωνος), σύμφωνα με αυτά που είχε ζητήσει η Αστυνομία.

Έχουν μαζευτεί δηλαδή όλα τα αδρανή υλικά ενώ χθες ολοκληρώθηκε και η κατασκευή μιας πρόχειρης περίφραξης στο σημείο που εμποδίζει την πρόσβαση οποιουδήποτε θελήσει να μπει λαθραία στο χώρο του Σταδίου. Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου θα ανάψει καλώς εχόντων των πραγμάτων το «πράσινο φως» προκειμένου το παιχνίδι να γίνει στη φυσικά έδρα του «γηραιού».

Αυτό ουσιαστικά προαναγγέλλει και η ΠΑΕ Διαγόρας, με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες και η οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Αντιδήμαρχο Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Ρόδου κ. Στέφανο Δράκο, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, στο θέμα που προέκυψε με την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης του τοιχίου στη «Θύρα 4» του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου.

Οι πρωτοβουλίες του για άμεση απομάκρυνση αδρανών υλικών, όπως και για την τοποθέτηση ειδικής προσωρινής κατασκευής, που αποτρέπει την παράνομη είσοδο φιλάθλων στο Στάδιο, εξασφαλίζουν, παράλληλα με τα προληπτικά μέτρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα του Διαγόρα με τον Ιάλυσο, την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2020 στις 3 μ.μ. για το πρωτάθλημα της «Football League». Ευελπιστούμε ότι στην αυτοψία που θα πραγματοποιηθεί από τους αρμόδιους Φορείς, όλα θα έχουν γίνει όπως αρχικά είχαν σχεδιαστεί».

Ο διαιτητής του ντέρμπι
Το ντέρμπι της Κυριακής το οποίο θα ξεκινήσει στις 3μ.μ., θα διευθύνει ο Νίκος Θεοδωρόπουλος από τον Σύνδεσμο της Φλώρινας ενώ «βοηθοί» του θα είναι οι Κώστας Τσακίρης (Δράμας) και Μάριος Γκιόση (Θράκης). «Τέταρτος» ορίστηκε ο Παρχαρίδης (Δράμας) και παρατηρητής τους θα είναι ο Χαράλαμπος Κωστούδης (Μακεδονίας).

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή