Κολοσσός: Αναμένεται sold out με Άρη

Μετά από τις δύο συνεχόμενες νίκες με τον Προμηθέα και τον ΠΑΟΚ, ο Κολοσσός έχει κάνει πια ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή κι αν συνεχίσει αυτό το σερί κόντρα στον Άρη στο κλειστό της Καλλιθέας, μπορεί να ελπίζει και για το κάτι παραπάνω.

Για τους λόγους αυτούς ο κόσμος πια θέλει όσο ποτέ φέτος να ενισχύσει τους «θαλασσί» όταν και θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μετά το All Star Game, κι αναμένεται το κλειστό να γεμίσει. Η ΚΑΕ Κολοσσός με χθεσινή της ανακοίνωση μάλιστα, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πώς πρέπει να κινηθούν προκειμένου να βρουν εισιτήρια για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

Όπως αναφέρεται σ’ αυτήν, ο αγώνας είναι πιθανόν να διεξαχθεί το Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου, αλλά η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη για όσους φιλάθλους έχουν αγοράσει έστω δύο φορές τη φετινή περίοδο.

Η ανακοίνωση:
«Ενημερώνουμε ότι λόγω μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων του αγώνα της ομάδας μας με τον  Άρη, πιθανόν το Σάββατο 29/2, καθώς και ενδεχόμενου sold out, ο Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τα παρακάτω:

-Η διαδικτυακή προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει  τρεις μέρες πριν την καθορισμένη ημερομηνία έναρξης του αγώνα, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις  και η τιμή τους θα οριστεί στα 15€.

-Από σήμερα, μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο έστω δύο φορές φέτος, στην ειδική τιμή των 10€ και αποκλειστικά στα ονόματα που είχε γίνει η αγορά των προηγούμενων εισιτηρίων.
Η πώληση θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία του Κολοσσού H Hotels (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ: 2241022261) καθημερινά 10:00 με 13:00 (εκτός Σαββατοκύριακου).
*Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels διατηρεί το δικαίωμα να κάνει  την  ταυτοποίηση των στοιχείων μέσω του συστήματος ticketing του viva.gr.»