Μ. Παπαδημήτρης: «Ο Ηρακλής Μαριτσών μπορεί να αντεπεξέλθει στη Γ' Εθνική!»

Την άποψη ότι ο Ηρακλής Μαριτσών θα είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της Γ’ Εθνικής αν τελικά κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Παπαδημήτρης.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά τόνισε τα ακόλουθα:

«Είμαι από τους ανθρώπους που ποτέ δεν κάνουν κάτι χωρίς να σκεφτούν και το μετά. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι έχουμε σκεφθεί το τι θα συμβεί αν η ομάδα μας καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Πιστεύω λοιπόν ότι ο Ηρακλής έχει τη δυνατότητα να αντεπεξέλθει και να σταδιοδρομήσει στην επόμενη κατηγορία καθώς θα βρεθούν και οι κατάλληλες βοήθειες».

Μιλώντας ωστόσο για το φετινό πρωτάθλημα, ανέφερε τα ακόλουθα:
«Ακόμα είναι νωρίς και τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο. Είναι σημαντικό για την ομάδα μας το ότι βρίσκεται με τρεις βαθμούς μπροστά όμως υπάρχει δρόμος μπροστά. Δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε τίποτα».

Ο κ. Παπαδημήτρης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Προσωπικά για εμένα το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι που έχει επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Είναι πολύ βασικό αυτό και άμεση προτεραιότητα μπορώ  να πω. Επιβάλλεται όλοι να δούμε το ποδόσφαιρο διαφορετικά. Δεν μου αρέσουν οι εντάσεις και δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιες στο ποδόσφαιρό μας που πάνω απ’ όλα είναι μια γιορτή ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και έτσι πρέπει να το βλέπουμε».

Δεν παρέλειψε να εκφράσει και την ικανοποίησή του για την εξέλιξη που σημειώθηκε σε ό,τι έχει να κάνει με το βοηθητικό γήπεδο της ομάδας:

«Έμαθα ότι θα δημοπρατηθεί το έργο και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Θα είναι πολύ σημαντικό να γίνει ένας χώρος που θα μπορεί να εξυπηρετήσει τις προπονήσεις και τη νεολαία μας. Είναι ένας από τους βασικούς στόχους της διοίκησής μας».