Γιάννης Κυπριώτης - Κατταβιά: «Θα τα καταφέρουμε και πάλι»

Πολύ αισιόδοξος όσον αφορά την παραμονή της ομάδας στην Α’ Κατηγορία για μια ακόμα χρονιά, δηλώνει ο γενικός αρχηγός και μέλος της διοίκησης Γιάννης Κυπριώτης.

Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:

«Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας. Έχουμε ένα ρόστερ με ικανούς παίκτες και για τον λόγο αυτό είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα μαζευτούν οι απαραίτητοι βαθμοί. Η ομάδα μας δεν θα μπει σε περιπέτειες και θα καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία».

Στα καθαρά αγωνιστικά, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αύριο ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Κλεόβουλο στη Λίνδο. Είναι μια «επικίνδυνη» αναμέτρηση απέναντι σε μια πάντα υπολογίσιμη ομάδα, ωστόσο οι παίκτες του Μανώλη Φρατζή είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα που θα είναι πολύ σημαντικό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας είναι ότι επιστρέφουν οι Κούτσι (εξέτισε την ποινή του) και Δράμης (αποθεραπεύτηκε), οι οποίοι είναι σε θέση και πάλι να ενισχύσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους. Αντίθετα, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του τραυματία Παπασταμάτη.