Νέος πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων και Καταστηματαρχών Κρεμαστής, ο Μιχάλης Δραμουντανής

Νέος πρόεδρος στον Σύλλογο Εμπόρων και Καταστηματαρχών Κρεμαστής αναδείχθηκε ο Μιχάλης Δραμουντανής, ο οποίος διαδέχθηκε τον Δημήτρη Τσισιμοίρη.

Ειδικότερα, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εμπόρων και Καταστηματαρχών Κρεμαστής.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εξής:
Πρόεδρος: Μιχάλης Δραμουντανής
Αντιπρόεδρος: Παρασκευάς Μάτσης
Ταμίας: Μαρία Σμαραγδιού
Γ. Γραμματέας: Μανώλης Παπαγούρας
Μέλος: Δημήτρης Τσισιμοίρης
Αναπληρωματικά μέλη: Μιχάλης Λούπης, Μαρία Βόλα Αυγερινού, Ελευθέριος Χριστοδούλου, Βαλάντης Τσουρουνάκης

Τα πολλά προβλήματα και η γέφυρα Κρεμαστής
Στην πρώτη του τοποθέτηση ως νέος πρόεδρος του συλλόγου ο κ. Μιχάλης Δραμουντανής ανέφερε τα εξής:

«Από σήμερα αναλαμβάνω πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρεμαστής. Ευχαριστούμε πολύ τον μέχρι τώρα πρόεδρο κ. Δημήτρη Τσισιμοίρη για τη μεγάλη προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον σύλλογο. Ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν και έδειξαν την εμπιστοσύνη τους να αναλάβω τη θέση αυτή! 
Ελπίζω και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις μαζί με τα εκλεγμένα μέλη του συλλόγου μας να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.  

Το χωριό και τα καταστήματά μας θεωρώ πως περνούν την πιο δύσκολη χρονική στιγμή που διανύουμε στην ιστορία μας. Πάρα πολλά τα προβλήματα και με πιο πρόσφατο τη γέφυρα της Κρεμαστής. Ευελπιστώ πως σύντομα θα βρεθεί λύση, για να δοθεί ξανά πνοή στο χωριό και στα καταστήματά μας.

Ένα χωριό που πρόσφερε και προσφέρει πολλές θέσεις εργασίας στον εμπορικό τομέα του νησιού μας όλα αυτά τα χρόνια. Προσφέρει ποιότητα και υπηρεσίες στον ντόπιο καταναλωτή και στον περαστικό. Εξυπηρετεί κόσμο από τα διπλανά χωριά αλλά και τον τουρίστα που επισκέπτεται το νησί μας. 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι το πρώτο χωριό που συναντά ο επισκέπτης για να πάει στην πόλη της Ρόδου και πως το χωριό μας το στολίζει η εκκλησία μας. Το μεγαλύτερο πανηγύρι που γίνεται στη Ρόδο τον Δεκαπενταύγουστο με χιλιάδες προσκυνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και φυσικά την πανελλήνια έκθεση.

Καλή επιτυχία στα εκλεγμένα μέλη του συλλόγου μας. Εύχομαι να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το χωριό μας».