Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Λέρου προς την Blue Star Ferries

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Blue Star Ferries απέστειλε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, στην οποία αναφέρει τα εξής:

Με την παρούσα επιστολή ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας εκφράζει τις ιδιαίτερες και θερμές του ευχαριστίες προς τη ναυτιλιακή εταιρεία BLUE STAR FERRIES, για την παροχή δωρεάν μετακίνησης / έκπτωσης στα εισιτήρια των προπονητών, των αθλητών και των συνοδών τους, προκειμένου να
συμμετάσχουν στους αγώνες μνήμης του αδικοχαμένου καθηγητή φυσικής αγωγής, προπονητή στίβου και συνιδρυτή του ΓΣΝ Λέρου Μιλτιάδη Παπαντωνάκη, που θα διεξαχθούν στη Λέρο την 15η Φεβρουαρίου
2020.

Η συγκεκριμένη ενέργεια της εταιρείας σας, έρχεται σε συνέχεια πολλών άλλων ανάλογων χορηγιών προς τον Δήμο Λέρου και είναι πολύ σημαντική, τόσο για τη διοργάνωση των συγκεκριμένων αγώνων, όσο και γενικότερα για την εξυπηρέτηση εκτάκτων αναγκών του Δήμου μας.

Ελπίζουμε οι χορηγίες σας να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες εταιρείες και σας ευχαριστούμε θερμά ευχόμενοι να είναι πάντα καλοτάξιδα τα πλοία σας.

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Λέρου
Κόλιας Μιχάλη