Νέες …αφίξεις στο «Rhodes Tour»

Στους αγώνες του Μαρτίου για το «Rhodes Tour» θα συμμετάσχουν, όχι μόνο επαγγελματίες αλλά κι ερασιτέχνες ποδηλάτες, όπως είναι αυτοί από τον Αίολο της Αθήνας.

Ο συγκεκριμένος σύλλογος, που ιδρύθηκε το 2009, στοχεύει στην ανάδειξη σημαντικών ερασιτεχνών αθλητών που θα έχουν παρουσία σε αγώνες ανάμεσα σε επαγγελματίες, φέρνοντας για την κατηγορία τους πολύ καλά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Αίολου από την Αθήνα με ερασιτέχνες αθλητές
Η ομάδα του Αίολου από την Αθήνα με ερασιτέχνες αθλητές

Σε κάθε περίπτωση, ο σύλλογος είναι υπερήφανος για τη συμμετοχή τους στους διεθνείς αγώνες της Ρόδου και οι αθλητές του δεν ξεχνούν ποτέ από πού ξεκίνησαν, για να φτάσουν στο συγκεκριμένο επίπεδο. Είναι άλλωστε μια καλή ευκαιρία και για την προετοιμασία τους ως προς την ανάδειξη τους και σε επόμενους αγώνες. Το 2019 ήταν μια καλή χρονιά για το σύλλογο με αρκετές διακρίσεις κι εμφατικές, πολλές φορές, νίκες σε διοργανώσεις εντός Ελλάδος.

 
Συμμετοχή θα έχει επίσης και η «Mazowsze Serce Polski Cycling Team» από την Πολωνία και συγκεκριμένα από την πρωτεύουσα της χώρας αυτής, τη Βαρσοβία. Η συγκεκριμένη ομάδα θα έρθει με τους καλύτερους ποδηλάτες της στη Ρόδο, για να συνεχίσει και σε άλλους σπουδαίους αγώνες στην Ευρώπη.

Με μια δυνατή σύνθεση θα φτάσει στη Ρόδο η «Mazowsze Serce Polski Cycling Team»
Με μια δυνατή σύνθεση θα φτάσει στη Ρόδο η «Mazowsze Serce Polski Cycling Team»