Ο πολιτιστικός σύλλογος Γυναικών Ρόδου έκοψε την πίτα του

Ο πολιτιστικός σύλλογος Γυναικών Ρόδου έκοψε την πίτα του

Ο πολιτιστικός σύλλογος Γυναικών Ρόδου έκοψε την πίτα του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 758 ΦΟΡΕΣ

Στο ξενοδοχείο «Κάμιρος» έλαβε χώρα η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Ρόδου.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν η βουλευτής της ΝΔ κ. Μίκα Ιατρίδη, η αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Νατάσα Βενετοκλή, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Στράτος Καρίκης, η πρόξενος της Ισπανίας στη Ρόδο κ. Μ. Χαρίση Σουλούνια, από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο ο κ. Κώστας Γλεντής, η κ. Έλενα Κουνάκη και πλήθος κόσμου.

Λαμβάνοντας τον λόγο η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Ρόδου κ. Ειρήνη Μαρτίνη, αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους στην εκδήλωση αναφέρθηκε στο Ροδίτικο Σπίτι και τις ζημιές που έχει υποστεί από την κακοκαιρία που έπληξε τη Ρόδο.

«Το Ροδίτικο Σπίτι έχει υποστεί ζημιές από την κακοκαιρία που έπληξε τη Ρόδο. Διατηρούμε ακόμη κάποιες ελπίδες ότι ο Δήμος Ρόδου θα μας βοηθήσει στην επισκευή του» τόνισε η κ. Μαρτίνη.


Εν συνεχεία ενημέρωσε για τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το τρέχον έτος. Την 1η Μαΐου είναι το πλέξιμο των στεφανιών στο Ροδίτικο Σπίτι.

Στις 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ομιλία με κεντρική ομιλήτρια την κ. Νατάσα Παζαίτη Καραμανλή. Στις 23 Ιουνίου θα γίνει η αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα και του “Καλαφουνού”.

«Περιμένουμε να στηρίξετε τις εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει. Καλή χρονιά και καλή σας διασκέδαση», είπε η πρόεδρος του Συλλόγου.


Στη συνέχεια πήρε το λόγο η βουλευτής κ. Ιατρίδη που είναι και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Ρόδου.

«Είμαι στο πλευρό σας. Συζητήσαμε με τον κ. Στράτο Καρίκη το θέμα της επισκευής του Ροδίτικου Σπιτιού. Στόχος είναι να γίνουν σωστά και προγραμματισμένα οι εργασίες που απαιτούνται. Να είστε βέβαιοι πως το επόμενο διάστημα θα έχουμε τα καλύτερα νέα γιατί θα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες. Δεσμεύομαι και εγώ και ο κ. Καρίκης», είπε η κ. Ιατρίδη.

Διαβάστε ακόμη

Σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής

Εκδήλωση για τη βία εναντίον των γυναικών

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου