Κώστας Πάττας: «Δεν κρίνεται ο τίτλος στην Κω»

Κώστας Πάττας: «Δεν κρίνεται ο τίτλος στην Κω»

Κώστας Πάττας: «Δεν κρίνεται ο τίτλος στην Κω»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 237 ΦΟΡΕΣ

Ο προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών μιλάει για το σημαντικό παιχνίδι της ομάδας του στην Κω με τον ΑΟ Πυλίου τη μεθεπόμενη αγωνιστική

Την άποψη ότι το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στην Κω στο παιχνίδι με τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών Κώστας Πάττας.

Και αυτό διότι θεωρεί πως υπάρχει ακόμα δρόμος μέχρι και το φινάλε και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Αναλυτικά, η δήλωσή του είναι η ακόλουθη:
«Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δώδεκα παιχνίδια μέχρι και το τέλος. Ο αγώνας της Κω σίγουρα είναι πολύ σημαντικός που είναι πιθανό να αλλάξει τις ισορροπίες είτε για εμάς είτε και για τους αντιπάλους. Θεωρώ όμως ότι δεν θα κριθεί στον αγώνα της Κω όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα. Ακόμα και αν ο Ηρακλής κερδίσει. Έχουμε καταφέρει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Αυτός είναι και ο στόχος μας μέχρι και το τέλος».

Ο τεχνικός του Ηρακλή, πρόσθεσε και τα ακόλουθα: «Από την αρχή του πρωταθλήματος έχουμε καταφέρει να δείξουμε μια σταθερότητα. Αυτό δείχνει η μέχρι τώρα πορεία μας. Οι τρεις ήττες και η μια ισοπαλία δείχνουν ότι παλεύουμε και προσπαθούμε σε όλα τα παιχνίδια να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Βέβαια όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, οι απώλειες θα …κοστίζουν και περισσότερο διότι λιγοστεύουν τα παιχνίδια και δεν υπάρχουν τα περιθώρια να τις καλύψεις. Το σημαντικό είναι ότι γίνεται ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα, με τον κόσμο να πηγαίνει στα γήπεδα και να παρακολουθεί τα παιχνίδια».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά θέματα, το μεγάλο πρόβλημα του τελευταίου διαστήματος ακούει στο όνομα του Λάκη Αξιώτη. Ο ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι σε θέση να ενισχύσει ακόμη τις προσπάθειες των συμπαικτών τους.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων