Ομότιμη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα αναγορευτεί η Μαρία Γκασούκα

Ομότιμη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα αναγορευτεί η Καθηγήτρια Μαρία Γκασούκα, στο πλαίσιο τελετής που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 το απόγευμα στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 17:45, στην Αίθουσα «Κορνήλιος Καστοριάδης» - «Πολλαπλών Χρήσεων», του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Δημοκρατίας 1, κτήριο Κλεόβουλος).

Σχετική πρόσκληση απευθύνουν στο κοινό η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη και ο Πρόεδρος του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Νικόλαος Ανδρεαδάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:

· 17:45 μ.μ. Έναρξη Τελετής

· Χαιρετισμός από την Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη.

· Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Νικόλαο Ανδρεαδάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή.

· Παρουσίαση της προσωπικότητας και του έργου της Καθηγήτριας Μαρίας Γκασούκα από τον Διονύσιο Γουβιά, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού.

· Ανάγνωση της απόφασης της Συγκλήτου από την Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη.

· Επίδοση της απόφασης Συγκλήτου από την Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη.

· Επίδοση αναμνηστικής πλακέτας από τον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Νικόλαο Ανδρεαδάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή.

· Ομιλία της Ομότιμης Καθηγήτριας Μαρίας Γκασούκα με τίτλο: "Οι Λαογραφικές Σπουδές στην Εποχή του Διαδικτύου: Τι είναι ακριβώς η Ψηφιακή Λαογραφία;".

· Λήξη Τελετής