Εκπαιδευτική επίσκεψη στα γραφεία της «Three Sixty» από το 2ο ΕΠΑΛ Ρόδου

Eκπαιδευτική επίσκεψη στα γραφεία της digital marketing εταιρείας “Three Sixty” πραγματοποίησαν οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Ρόδου το πρωί της προηγούμενης Τρίτης με τη συνοδεία της κ. Μαριάννας Νουμεροπούλου Οικονομολόγου - Εκπαιδευτικού και της κ. Χρύσας Πανουργιά Οικονομολόγου - Εκπαιδευτικού, προκειμένου να ενημερωθούν τόσο για το Digital Marketing όσο και για τους ψηφιακούς κινδύνους της εποχής.

Την ενημέρωση ανέλαβε ο Managing Partner της "Three Sixty" κ. Μιχάλης Ίκουτας ο οποίος έκανε μια μικρή εισαγωγή αναφορικά με το Μarketing και τους βασικούς πυλώνες του, αλλά και το άλμα αυτού στην ψηφιακή εποχή. Μεταξύ άλλων οι μαθητές ενημερώθηκαν και για τον τρόπο που γίνεται η στόχευση των διαφημίσεων στους καταναλωτές μέσω των Social Media καθώς και για ψηφιακά εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή δεδομένων μας ώστε να επιτυγχάνεται η στόχευση αυτή.

Αμέσως μετά την ενημέρωση, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ερωτήσεις. Μάλιστα, αντίστοιχες εκπαιδευτικές επισκέψεις πρόκειται να λάβουν χώρα στα γραφεία της “Three Sixty” τακτικά, με σκοπό την εκπαίδευση του κοινού στην ανάπτυξη κριτικής σκέψης γύρω από τον ψηφιακό κόσμο.