Ενώπιον της ανακρίτριας αύριο ο 28χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και τις πράξεις του θα βρεθεί ο 28χρονος που συνελήφθη προχθές το απόγευμα στη Ρόδο, από αστυνομικούς, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα 800 γραμμαρίων χασίς.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κι έτσι ο 28χρονος θα προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας αύριο, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του Μιχάλη και Αναστάσιο Διάκο.

Η σύλληψή του έγινε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και ο 28χρονος κατηγορείται  για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψή του σύμφωνα, με την αστυνομία, είναι απότοκος ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επισταμένης αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος διακινούσε ναρκωτικά στη δημοτική ενότητα Αρχαγγέλου, τα οποία αποθήκευε σε υπαίθριο χώρο.

Αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση κατάφεραν να εντοπίσουν την «καβάτζα» των ναρκωτικών, στην οποία ήταν αποθηκευμένα, μέσα σε πλαστικό κυτίο, 626,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν επιπλέον 200,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο ζυγαριές.

Οι ναρκωτικές ουσίες και οι ζυγαριές κατασχέθηκαν.