Παναγιώτης Μπεκιάρης: «Το ξεχνάμε, κοιτάμε μπροστά»

Την άποψη ότι η απόδοση των παικτών του δεν κυμάνθηκε στα επίπεδα προηγούμενων αγώνων, ωστόσο θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Διαγόρα Παναγιώτης Μπεκιάρης μετά το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Αιγάλεω (1 – 0).

Αναλυτικά, τα όσα είπε: «Ήταν ένα ντέρμπι. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία στηρίζεται στη δύναμη. Είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε το 0 – 1 κάτι το οποίο αν συνέβαινε θα άλλαζε το παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα τέρμα από πλάγιο άουτ και από εκεί και πέρα δεν έκαναν κάποια άλλη φάση για να μας απειλήσουν. Αντίθετα εμείς κάναμε δυο, τρεις ευκαιρίες χωρίς όμως  να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι. Η αλήθεια είναι ότι η απόδοσή μας δεν κυμάνθηκε στα επίπεδα προηγούμενων αγώνων, ωστόσο αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε μπροστά».

Σε ερώτηση για τον στόχο, απάντησε ως εξής: «Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό που μας ενδιαφέρει όμως πάρα πολύ είναι να παίρνουν τα παιδιά παιχνίδια και να έρχεται ο κόσμος να τα παρακολουθεί».

Μιλώντας γενικότερα για το πρωτάθλημα έως τώρα, είπε: «Υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στους αγώνες. Άλλες ομάδες πάνε και άλλες όχι. Απ’ ό,τι ακούγεται δεν θα γίνει ο τρίτος γύρος. Οι διοργανωτές αλλιώς το περίμεναν και αλλιώς τους βγήκε. Από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να βρουν μια χορηγία για να δώσουν χρήματα στις ομάδες και να τις αναγκάσουν να μην ζητάνε αναβολές για ψήλου πήδημα, υπάρχει το πρόβλημα αυτό».