Ανδρέας Σταύρου: «Θα φύγω από το ποδόσφαιρο!»

«Σκασμένος» και απογοητευμένος είναι μετά το τέλος του αγώνα με τον Ποσειδώνα στην Κάρπαθο ο προπονητής του ΑΕΡΑ Ανδρέας Σταύρου! Αυτό προκύπτει ξεκάθαρα με τις δηλώσεις που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή», με αφορμή την απόδοση του διαιτητή Αλέξανδρου Σπάρταλη. Ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί ότι η αποβολή του Γαργάλη ήταν «τραβηγμένη», πέναλτι στη φάση της ισοφάρισης του Ποσειδώνα δεν υπήρχε, ενώ δεν δέχεται επ’ ουδενί αυτό που αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα ότι τον «απώθησε βίαια» και για τον λόγο αυτό τον απέβαλε!

Μεταξύ άλλων, τόνισε και τα ακόλουθα:
«Αν πραγματικά υπάρξει ποινή σε βάρος μου, δεν θα ξαναπατήσω στο γήπεδο. Ας μου αποδείξει κάποιος ότι εγώ τον απώθησα. Όταν έδωσε το πέναλτι στο 94’ μπήκα μέσα και του λέω, «τι σφυρίζεις, ντροπή σου. Λίγο σεβασμός δεν υπάρχει;» Δεν τον πλησίασα καν. Πώς είναι δυνατόν να γράφει τέτοια πράγματα; Με την αποβολή μου, με έβγαλε εκτός εαυτού και έφυγα από το γήπεδο εκνευρισμένος. Είμαι 50 χρόνια στο χώρο και δεν έχω δει ποτέ κόκκινη κάρτα. Και βρέθηκε τώρα ο συγκεκριμένος, τον οποίο είχα και ποδοσφαιριστή στον Κλεάνθη για να με αποβάλει με αυτόν τον τρόπο; Θεωρώ ότι η προσφορά μου στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη και θέλω να με σέβονται όλοι όπως τους σέβομαι και εγώ. Η συγκεκριμένη απόφαση, πραγματικά με αφήνει άναυδο και ζητάω να κληθώ σε απολογία. Πιστεύω ότι στην Πειθαρχική θα δικαιωθώ. Αν όχι, το δηλώνω για μια ακόμα φορά ότι θα αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο».

Ο κ. Σταύρου, επεσήμανε και τα ακόλουθα:
«Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες. Ήταν ένα κλειστό ημίχρονο, σε αντίθεση με το δεύτερο που είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κάναμε ένα γρήγορο γκολ και είχαμε και τρεις – τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για να βάλουμε και άλλα τέρματα οι οποίες όμως δεν καρποφόρησαν.

Μέχρι που φθάσαμε στην αποβολή του Γαργάλη η οποία ήταν …τραβηγμένη. Ήμασταν σε προφανή θέση για γκολ και περίπτωση θεάτρου δεν υπήρχε. Πριν τη φάση αυτή υπήρξε και μια διαφωνία του Γκινή με τον επόπτη ο οποίος μάλιστα προκαλούσε με χειρονομίες τον παίκτη μας και είχανε μια αντιπαράθεση η οποία έληξε εκεί. Τα σφυρίγματα του διαιτητή προς το τέλος του αγώνα, ήταν αδικαιολόγητα εναντίον της ομάδας. Μέχρι που φθάσαμε στο 94’ όπου ακούσαμε το σφύριγμα και νομίζαμε ότι δόθηκε επιθετικό φάουλ. Δεν υπήρχε κάτι άλλο. Προς γενική έκπληξη όμως τον είδαμε να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Μέχρι και οι Καρπάθιοι γελούσαν».