«Ερωτότριτος Vs Βράκουλα» από το Ερασιτεχνικό Θεατρικό Εργαστήρι «Ότι να ‘ναι» στη Ρόδο

Το ερασιτεχνικό θεατρικό εργαστήρι ''Οτι να 'ναι'' με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου παρουσιάζει την πρωτότυπη κωμωδία  ''Ερωτότριτος Vs Βράκουλας''.

Μία καινοτόμα, πρωτότυπη παράσταση- κωμωδία με πολλά απρόοπτα και πολύ γέλιο, σε σενάριο του Αλβανού Διονύση και παραγωγή-σκηνοθεσία Νικήτα Μουστάκη.

Περίληψη του έργου
Η Αρετούσα του 20ου αιώνα βάζει σε δοκιμασία δύο παλικάρια για να κερδίζουν την αγάπη της! Της είναι αρκετό ή δεν ξέρει τι θέλει; Ο εκκεντρικός Βράκουλας στον Μεσαίωνα έχει πρόβλημα στο κάστρο με το Αποχετευτικό!

Η Μαρία με τα κίτρινα μπορεί να βοηθήσει; Ή ο καπετάν Ανδρέας ο Ζέππος θα βρει τη λύση;
Και πως θα συνυπάρξουν οι ήρωες μας στην σκηνή την ίδια στιγμή, αφού προέρχονται από διαφορετικές ιστορίες; Εκεί βάζει το χεράκι του ο Σκηνοθέτης!
 


Συμμετέχουν: Μαίρη Χατζησάββα, Ευάγγελος Μανιατάκης, Ευάγγελος Κατσουρός, Ιωάννης Ζουρούδης, Νιόνιος, Νίκος Ορφανός, Αριφέ Ντεμίρ, Μιχάλης Φραγκίνης, Χαρά Κυπραίου, Λένα Θεοδωσίου, Εύα Ιατρίδη και Μαργαρίτα Γκοντούλη.
Μακιγιάζ: The Body Shop
Μουσική επιμέλεια: Γεωργάς Βασίλης

Ο σκοπός των τεσσάρων παραστάσεων όπως και κάθε χρόνο μόνο φιλανθρωπικός, ενώ τα έσοδα της κάθε παράστασης θα διατεθούν για τις ανάγκες συνανθρώπων μας. 

Συγκεκριμένα
1) Τα έσοδα από την παράσταση της Παρασκευής θα διατεθούν για τις αναγκαίες εργασίες των αιθουσών του μουσικού σχολείου και για αγορά μουσικών οργάνων. 
2) Τα έσοδα από την παράσταση του Σαββάτου για τον σύλλογο Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου. 
3) Τα έσοδα από την παράσταση της Κυριακής  για το κέντρο Ελπίδα (ΑΜΕΑ)
4) Τα έσοδα από την παράσταση της Δευτέρας για την κ. Τσούρουττη Μαρία, η οποία έχει τύφλωση από ανίατη αρρώστια και πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί στο εξωτερικό για να παρατείνει τη ζωή της .

Δημοτικό θέατρο Ρόδου 
21,22,23 και 24 Φεβρουαρίου 2020,
ώρα 21:00

Είσοδος Ελεύθερη με προαιρετική ενίσχυση 

(Θα υπάρχει κουτί στην είσοδο για όποιον δύναται και θέλει να προσφέρει χρήματα για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς)