Η βροχή... έπληξε όλα τα πρωταθλήματα!

Η βροχή... έπληξε όλα τα πρωταθλήματα!

Η βροχή... έπληξε όλα τα πρωταθλήματα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 470 ΦΟΡΕΣ

Μόνο εάν ο καιρός βελτιωθεί θα παίξουν σήμερα στα Μαριτσά ο Ηρακλής με τον Διγενή Κοσκινού

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν χθες στην περιοχή μας δημιούργησαν πάρα πολλά προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων! Δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί κανένα παιχνίδι για τα τοπικά μας πρωταθλήματα (Α’ και Β’ Κατηγορία), καθώς όλα τα γήπεδα κρίθηκαν ακατάλληλα και προκειμένου να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των παικτών , των διαιτητών αλλά και των φιλάθλων, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου αποφάσισε να προχωρήσει σε αναβολή όλων των αναμετρήσεων.

Σημειώνεται πως δεν πραγματοποιήθηκαν και τα παιχνίδια των μετακινούμενων σωματείων (Δόξα Καρδάμαινας – Κλεόβουλος και ΑΟ Σύμης – Άγιος Γεώργιος) καθώς τα πλοία παρέμειναν δεμένα στα λιμάνια. Σημειώνεται πως η αναμέτρηση του Ηρακλή Μαριτσών με τον Διγενή Κοσκινού και του Απόλλων Καλυθιών με τον Διαγόρα Βατίου μετά από κοινό αίτημα των ομάδων θα πραγματοποιηθούν σήμερα και την προσεχή Τρίτη αντίστοιχα. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η διοργανώτρια αρχή:

«Ο αγώνας της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, Blue Star Ferries, της 21ης αγωνιστικής Ηρακλής Μ. - Διγενής Κ. κοινή συναινέσει των σωματείων, μεταφέρεται για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου. Ο αγώνας της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, Blue Star Ferries, της 21ης αγωνιστικής Απόλλων Κ- Διαγόρας Β. κοινή συναινέσει των σωματείων, μεταφέρεται για την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή