«Βολές» ΑΣ Τήλου κατά Πατσιόπουλου

«Βολές» ΑΣ Τήλου κατά Πατσιόπουλου

«Βολές» ΑΣ Τήλου κατά Πατσιόπουλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 134 ΦΟΡΕΣ

Έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Διμυλιάς

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Θωμά Πατσιόπουλου στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο Διμυλιάς στη Σάλακο εξέδωσε έχει ο Αθλητικός Σύλλογος Τήλου.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει πως «κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος βλέπουμε διαιτητές να κάνουν κάποια λάθη που όσο και να θέλουμε να πιστέψουμε ότι είναι ανθρώπινα και να τα δικαιολογήσουμε, μας βάζουν σε σκέψεις ότι γίνονται για διαφορετικούς σκοπούς». Αναλυτικά, το κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ατρόμητο Διμυλιάς γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας από αυτές που ο χαρακτηρισμός “εχθρική” είναι μάλλον επιεικής. Είναι ντροπή για τον αγώνα που δίνουν οι αθλητές και οι παράγοντες της ομάδας μας να γινόμαστε μπαλάκι από διαιτητές που δεν πρέπει να σφυρίζουν ούτε σε παιδικό πρωτάθλημα.

Με όση επιείκεια μπορεί να δείξει κανείς, ο συγκεκριμένος διαιτητής μόνο ως ανεπαρκής μπορεί να χαρακτηριστεί, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να χαρακτηριστεί εντεταλμένος (δεν υιοθετούμε). Κατανοούμε ότι έχουμε επιλέξει τον καθαρό και συνάμα δύσκολο δρόμο και θα επιμείνουμε σε αυτή την απόφασή μας, όμως δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να προσβάλει τον κόπο και τον ιδρώτα πρώτα των ποδοσφαιριστών μας και μετά τον δικό μας.

Δεν ζητάμε χάρες, ζητάμε το αυτονόητο. Ίση αντιμετώπιση μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου χωρίς ανεπαρκείς ή εντεταλμένες (διαλέξτε εσείς) διαιτησίες. Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος βλέπουμε διαιτητές να κάνουν κάποια λάθη που όσο και να θέλουμε να πιστέψουμε ότι είναι ανθρώπινα και να τα δικαιολογήσουμε, μας βάζουν σε σκέψεις ότι γίνονται για διαφορετικούς σκοπούς. Ελπίζουμε να μας αφήσετε να διεκδικήσουμε αυτά που μας αναλογούν.

Έπειτα από τρία χρόνια, που είχαμε ζητήσει να μην ορίζεται ο συγκεκριμένος, έχει οριστεί σε τρία συνεχόμενα δικά μας ματς. Στα τόσα χρόνια της ομάδας μας, είναι ο μοναδικός διαιτητής που έχουμε αιτηθεί να μην ορίζεται σε δικό μας αγώνα. Διαμαρτυρόμαστε για σωρεία λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων, οι οποίες επιβεβαιώνονται από το φιλμ του αγώνα».

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!