Νέα μουσικά όργανα και μικρές αίθουσες στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου

Η εβδομάδα  που πέρασε ήταν ιδιαίτερα σημαντική για το Μουσικό Σχολείο Ρόδου, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως η υπομονή, η επιμονή και η συνεργασία, μπορούν να φέρουν απτά αποτελέσματα.

Από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων παραδόθηκαν στο Μουσικό Σχολείο αρκετά μουσικά όργανα (κρουστά: τύμπανα, μπαγκέτες, ζώνες), τα οποία αγοράστηκαν μετά από πραγματοποίηση επιτυχημένης συναυλίας τζαζ μουσικής. Η συναυλία έγινε τον περασμένο Νοέμβριο από το σύνολο Κρουστών με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Χασάπη Νίκο και με τη στήριξη όλων των διδασκόντων, γονέων και μαθητών/μαθητριών.

Επίσης, ξεκίνησε η κατασκευή δύο μικρών αιθουσών για τη διεξαγωγή μουσικών μαθημάτων μετά από τη συνεργασία της Διεύθυνσης, του Συλλόγου Γονέων, των Τεχνικών Υπηρεσιών, της Αντιδημαρχείας Παιδείας και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου.

“Ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς όσους και όσες συνέβαλαν στα δύο παραπάνω «επιτεύγματα» και υποσχόμαστε πως, όχι μόνο «θα πιάσουν τόπο», αλλά και πως με την καθημερινή δουλειά που γίνεται στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου από όλο το δυναμικό του, θα κάνουμε περήφανους γονείς, κηδεμόνες και τοπική κοινωνία, "πλάθοντας" όχι μόνο  μουσικούς  με την απαιτούμενη καλλιτεχνική εκπαίδευση, αλλά και τους αυριανούς πολίτες με ευρύτερη  παιδεία”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διεύθυνση του σχολείου.