Νέα μουσικά όργανα και μικρές αίθουσες στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου

Νέα μουσικά όργανα και μικρές αίθουσες στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου

Νέα μουσικά όργανα και μικρές αίθουσες στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 346 ΦΟΡΕΣ

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν ιδιαίτερα σημαντική για το Μουσικό Σχολείο Ρόδου, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως η υπομονή, η επιμονή και η συνεργασία, μπορούν να φέρουν απτά αποτελέσματα.

Από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων παραδόθηκαν στο Μουσικό Σχολείο αρκετά μουσικά όργανα (κρουστά: τύμπανα, μπαγκέτες, ζώνες), τα οποία αγοράστηκαν μετά από πραγματοποίηση επιτυχημένης συναυλίας τζαζ μουσικής. Η συναυλία έγινε τον περασμένο Νοέμβριο από το σύνολο Κρουστών με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Χασάπη Νίκο και με τη στήριξη όλων των διδασκόντων, γονέων και μαθητών/μαθητριών.

Επίσης, ξεκίνησε η κατασκευή δύο μικρών αιθουσών για τη διεξαγωγή μουσικών μαθημάτων μετά από τη συνεργασία της Διεύθυνσης, του Συλλόγου Γονέων, των Τεχνικών Υπηρεσιών, της Αντιδημαρχείας Παιδείας και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου.

“Ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς όσους και όσες συνέβαλαν στα δύο παραπάνω «επιτεύγματα» και υποσχόμαστε πως, όχι μόνο «θα πιάσουν τόπο», αλλά και πως με την καθημερινή δουλειά που γίνεται στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου από όλο το δυναμικό του, θα κάνουμε περήφανους γονείς, κηδεμόνες και τοπική κοινωνία, "πλάθοντας" όχι μόνο μουσικούς με την απαιτούμενη καλλιτεχνική εκπαίδευση, αλλά και τους αυριανούς πολίτες με ευρύτερη παιδεία”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διεύθυνση του σχολείου.

Διαβάστε ακόμη

Διεθνής Ημέρα Γλυπτικής στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ρόδου

Μαθήτριες και μαθητές του Γυμνασίου Παραδεισίου έβαψαν πασχαλινά αυγά για τη Δομή Συσσιτίου του δήμου

Ολοκλήρωση της ημερίδας «Ταξίδι στον κόσμο των λέξεων και της μουσικής»

Διάκριση για 14χρονη μαθήτρια σε διαγωνισμό της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας

Παράκτιος καθαρισμός στην παραλία της Ψαροπούλας από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου και τον Υδροβιολογικό Σταθμό Ρόδου

Από την εφηβεία στην ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες

Σε πανελλήνιο συνέδριο μαθητές του 1ου Δημοτικού Κρεμαστής και 1ου Δημοτικού Αφάντου

Λαοί και θρησκείες συναντώνται στο νησί «της πεταλούδας» και του «ελαφιού»