Μανώλης Παπαδημήτρης: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Μανώλης Παπαδημήτρης: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Μανώλης Παπαδημήτρης: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 246 ΦΟΡΕΣ

Ο κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή Μανώλης Παπαδημήτρης μιλάει για το πρόσφατο παιχνίδι με τον Διγενή αλλά και το επικείμενο ντέρμπι με τον ΑΟ Πυλίου

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Διγενή Κοσκινού επί της ομάδας του ο Μανώλης Παπαδημήτρης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είπε την άποψη του στην «Αθλητική Ροδιακή» για το παιχνίδι ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο τίτλος δεν θα κριθεί στο Πυλί.

Αναλυτικά:

«Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον Διγενή, σίγουρα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Χάναμε, καταφέραμε να το γυρίσουμε αλλά στη συνέχεια κάναμε ατομικά και ομαδικά λάθη και έτσι ο Διγενής πήρε και πάλι το προβάδισμα.

Στην ουσία πληρώσαμε τα πολλά λάθη που κάναμε. Αν και έχουμε κάποια παράπονα από τον διαιτητή Τάσο Γιαννουκά για δύο περιπτώσεις πέναλτι, η νίκη του Διγενή είναι απόλυτα δίκαιη. Τα παιδιά είχαν μεγάλη διαφορά από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, έπαιξαν δυνατά, με πάθος και μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η ήττα αυτή θα επηρεάσει τον Ηρακλή ενόψει της συνέχειας, απάντησε ως εξής:

«Είναι ένα κακό αποτέλεσμα. Κακά τα ψέματα. Θα πηγαίναμε στο Πυλί με τρεις βαθμούς διαφορά και τώρα πάμε ισόβαθμοι. Είμαστε όμως όλοι έμπειροι παίκτες. Θα φτιάξουμε την ψυχολογία μας και θα πάμε εκεί να παρουσιαστούμε όσο πιο καλοί μπορούμε.

Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στο παιχνίδι της Κω. Δεν κρίνεται ακόμα κάτι γιατί μπροστά μας έχουμε εννιά αγωνιστικές. Απλά ο νικητής είναι δεδομένο ότι θα αποκτήσει ένα προβάδισμα. Και ο Φοίβος είναι μέσα στο παιχνίδι αν και πιστεύω ότι τις περισσότερες πιθανότητες τις έχουμε εμείς με τον ΑΟ Πυλίου».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους