Η Π. Παπαδοπούλου πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ  Δωδεκανήσου

Η κ. Παρασκευή Παπαδοπούλου είναι η νέα πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου.
Η κ. Παπαδοπούλου, έχει αναλάβει ήδη καθήκοντα και όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής Ρόδου κ. Ηλίας Τσέρκης, “η παρουσία της στο τιμόνι της οργάνωσης της νεολαίας της παράταξής μας θα δώσει νέα πνοή στον αγώνα για την προάσπιση και την προαγωγή των αξιών του φιλελευθερισμού”.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ
Σε ανακοίνωσή της ΟΝΝΕΔ-Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας (για τα Περιφερειακά μέσα) αναφέρονται τα εξής:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι για πρώτη φορά συστάθηκε ΟΝΝΕΔ Καλύμνου. Σε μία εποχή που νεολαία και πολιτική είναι έννοιες αντίρροπες, το γεγονός της δημιουργίας τοπικής οργάνωσης στο ακριτικό νησί της Καλύμνου μας γεμίζει όχι μόνο χαρά και αισιοδοξία, αλλά και πίστη ότι θα καταφέρουμε να οικοδομήσουμε την Ελλάδα του μέλλοντος.

Το νέο πενταμελές Tοπικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:
Γεώργιο Σκάρο, Νικόλαο Σκουρέλλο, Δημήτριο Σδρέγα, Ελευθέριο Γκιννή και Ιωάννη Καρπάθιο. Μετά την πρώτη συνεδρίαση του συμβουλίου, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καλύμνου εκλέχθηκε ομόφωνα ο Γεώργιος Σκάρος, ενώ αντιπρόεδρος ο Νικόλαος Σκουρέλλος. Επίσης σε συνεννόηση με τη νέα πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου, Παρασκευή Παπαδοπούλου, συζητήθηκαν οι δράσεις που μπορούν να γίνουν, ώστε η ΟΝΝΕΔ Καλύμνου να σταθεί έμπρακτα δίπλα στους νέους του νησιού».