Τιμήθηκαν 23 «παλιοί» επιχειρηματίες από την Κρεμαστή

Με εξαιρετική  επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η εκδήλωση του Συλλόγου Εμπόρων και Καταστηματαρχών.

Τιμήθηκαν 23 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται περισσότερο από 40 χρόνια. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η κυρία Μίκα Ιατρίδη βουλευτής Δωδεκανήσου, ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Παπαοικονόμου και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής κ. Δράκος Μιχάλης που δήλωσε πως κατανοεί τα προβλήματα που υπάρχουν και πως θα βρίσκεται κοντά στον εμπορικό σύλλογο σε ό,τι χρειαστεί.
 


Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων και Καταστηματαρχών Κρεμαστής κ. Μιχάλης Δραμουντανής στην ομιλία του ανέφερε: «Δέκα μέρες που έχει ξεκινήσει το νέο εκλογικό Δ.Σ. του συλλόγου, καταφέραμε σε μικρό χρονικό διάστημα να τιμήσουμε 23 επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες εδώ και πολλά χρόνια. Να δημιουργήσουμε εμπορικό σήμα για τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που είναι μέλη. Στο επόμενο διάστημα θα δημιουργήσουμε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου εκεί θα προβάλλονται όλες οι επιχειρήσεις και τα προϊόντα του χωριού μας. Μέσα από την πλατφόρμα θα μπορεί ο καταναλωτής και ο επισκέπτης του νησιού μας να ενημερώνεται. 


Θεωρώ ότι δώσαμε λίγη χαρά στη δύσκολη χρονική περίοδο κρίσης που περνάει το χωριό μας σε ανθρώπους που προσπαθούν να κρατήσουν τα καταστήματά τους ανοιχτά. Ενώ άντεξαν την κρίση ξαφνικά βρέθηκε μεγαλύτερο εμπόδιο μπροστά τους που λέγεται γέφυρα Κρεμαστής. Σαν εμπορικός σύλλογος θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να βρεθεί άμεσα λύση και να ανοιχτεί σύντομα η γέφυρα για την τουριστική σεζόν ώστε να ξαναδώσει πνοή στο χωριό και στις επιχειρήσεις μας. Το επόμενο διάστημα θα επιδιώξουμε συναντήσεις με όλους τους φορείς και συλλόγους να σταθούν δίπλα μας και να δώσουν άμεσα λύση! Για να μην κλείσουν επιχειρήσεις και χαθούν θέσεις εργασίας».