Καταστράφηκε ο δρόμος στην παραλία «Κάβος» των Πευκών

Ολοσχερώς καταστράφηκε ο δρόμος που οδηγεί στην παραλία «Κάβος» των Πευκών, μετά την τελευταία κακοκαιρία, σε σημείο που να μην είναι πλέον προσβάσιμη!

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβρη μετά τη θεομηνία που έπληξε το νησί μας, ο συγκεκριμένος δρόμος είχε υποστεί ολική καθίζηση και ένα τμήμα του έφυγε, ενώ πλέον… εξαφανίστηκε τελείως.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι ασφαλώς αν θα προλάβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου να αποκαταστήσουν έγκαιρα το πρόβλημα, πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, αφού πρόκειται για μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της περιοχής. Γι’ αυτό ίσως θα έπρεπε να τεθεί το συγκεκριμένο ζήτημα σε άμεση προτεραιότητα, καθώς απαιτείται και κάποιος χρόνος για να καταρτιστεί νέα μελέτη. 

Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο πρόεδρος της Κοινότητας Λίνδου κ. Βαλάντης Λάμπης υπογράμμισε ότι ήδη έχουν γίνει οι ανάλογες επαφές για να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν συντομότερα η πρόσβαση προς την παραλία του «Κάβου»: «Είμαστε σε συνεχείς επαφές και θα προχωρήσει άμεσα η αποκατάσταση του δρόμου. Ασφαλώς και θα πρέπει να τεθεί σε προτεραιότητα. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου και θα πρέπει σύντομα να δοθεί λύση», τόνισε χαρακτηριστικά.