Θα εκμισθωθεί το κυλικείο στο Δημαρχείο Ρόδου

Την εκμίσθωση του κυλικείου εντός του Δημαρχιακού Μεγάρου προκηρύσσει η ΔΕΡΜΑΕ, η οποία και το διαχειρίζεται, και η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Μαρτίου.

Το κυλικείο του Δημαρχιακού Μεγάρου παραμένει κλειστό από την αρχή σχεδόν της νέας δημοτικής θητείας καθώς πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να αναβαθμιστεί η λειτουργία του, τα προϊόντα που παρέχει σε υπαλλήλους και επισκέπτες κτλ. και αυτό μπορεί να γίνει με την εκμίσθωσή του σε ιδιώτη.

Έτσι, βγήκε «στον αέρα» η προκήρυξη από τη ΔΕΡΜΑΕ, σύμφωνα με την οποία βγάζει σε δημοπρασία το κυλικείο. Αυτή θα είναι δημόσια και θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Εταιρείας (σ.σ. στον αύλειο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου) την Τρίτη 3 Μαρτίου, στις 10:00 το πρωί, ενώπιον της επιτροπής.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στη δημοπρασία θα πρέπει να προσκομίσουν, εκτός των άλλων δικαιολογητικών που προβλέπονται, συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής (σ.σ. περιλαμβάνεται στην αναλυτική διακήρυξη), το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 3:00 το απόγευμα, που έχει οριστεί ως η καταληκτική ημερομηνία.

Στην προκήρυξη, τονίζεται ακόμη ότι στη δημοπρασία θα μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι έχουν υποβάλει δηλώσεις στα γραφεία της Εταιρίας μέχρι την παραπάνω ημερομηνία και ώρα.

Επίσης, περίληψη της διακήρυξης διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.kallitheasprings.gr