Θα εκμισθωθεί το κυλικείο στο Δημαρχείο Ρόδου

Θα εκμισθωθεί το κυλικείο στο Δημαρχείο Ρόδου

Θα εκμισθωθεί το κυλικείο στο Δημαρχείο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 551 ΦΟΡΕΣ

Την εκμίσθωση του κυλικείου εντός του Δημαρχιακού Μεγάρου προκηρύσσει η ΔΕΡΜΑΕ, η οποία και το διαχειρίζεται, και η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Μαρτίου.

Το κυλικείο του Δημαρχιακού Μεγάρου παραμένει κλειστό από την αρχή σχεδόν της νέας δημοτικής θητείας καθώς πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να αναβαθμιστεί η λειτουργία του, τα προϊόντα που παρέχει σε υπαλλήλους και επισκέπτες κτλ. και αυτό μπορεί να γίνει με την εκμίσθωσή του σε ιδιώτη.

Έτσι, βγήκε «στον αέρα» η προκήρυξη από τη ΔΕΡΜΑΕ, σύμφωνα με την οποία βγάζει σε δημοπρασία το κυλικείο. Αυτή θα είναι δημόσια και θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Εταιρείας (σ.σ. στον αύλειο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου) την Τρίτη 3 Μαρτίου, στις 10:00 το πρωί, ενώπιον της επιτροπής.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στη δημοπρασία θα πρέπει να προσκομίσουν, εκτός των άλλων δικαιολογητικών που προβλέπονται, συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής (σ.σ. περιλαμβάνεται στην αναλυτική διακήρυξη), το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 3:00 το απόγευμα, που έχει οριστεί ως η καταληκτική ημερομηνία.

Στην προκήρυξη, τονίζεται ακόμη ότι στη δημοπρασία θα μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι έχουν υποβάλει δηλώσεις στα γραφεία της Εταιρίας μέχρι την παραπάνω ημερομηνία και ώρα.

Επίσης, περίληψη της διακήρυξης διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.kallitheasprings.gr

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία οχημάτων και μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών στην περιοχή Τσαΐρι λόγω έργων

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες