Οι διαιτητές, οι βοηθοί... τσακάλια και ο κακός αγωνιστικός χώρος

Οι διαιτητές, οι βοηθοί... τσακάλια και ο κακός αγωνιστικός χώρος

Οι διαιτητές, οι βοηθοί... τσακάλια και ο κακός αγωνιστικός χώρος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 129 ΦΟΡΕΣ

Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

Δεν το παράτησε το χθεσινό ματσάκι με την Καρδάμαινα ο Κλεάνθης και δικαιώθηκε με το γκολ του Θάνου στο 98’, για να συνεχίσει να ελπίζει στη σωτηρία του, το ζητούμενο για φέτος, έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα.

Δεν ήθελε και πολύ για να καταλάβει χθες, ακόμα κι ο πιο αδαής από μπάλα, πως στον αγώνα θα έμπαιναν αρκετά γκολ βάσει του συστήματος των δύο ομάδων και της όρεξης να μην αφήσουν το χρόνο να πάει χαμένος.

Είναι το ματς που δεν θέλει κανείς διαιτητής εξαιτίας του καταιγιστικού ρυθμού, γιατί εκεί χρειάζεται να έχει και βοηθούς τσακάλια που να βλέπουν, ν’ ακούνε και να μην σωπαίνουν…

Η Δόξα όμως έδειξε πως αξίζει να το παλέψει, αφού τον αγώνα δεν τον φοβήθηκε καθόλου, ακόμα κι όταν ήταν ισόπαλος, κι έτσι δεν …πάρκαρε κανένα λεωφορείο μπροστά από την εστία της.

Το ντεσαβαντάζ και για τους δύο ήταν ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος που δεν τον παρατηρούμε και για πρώτη φορά στο γήπεδο Παραδεισίου και πρέπει κάτι να γίνει γι’ αυτό.

Είναι η δικαιολογία για κάθε ηττημένο το ψιλοκουρεμένο ή το χοντροκουρεμένο χορτάρι, οι στραβές γραμμές και τα …πολύχρωμα καθίσματα στην κερκίδα που δεν ταιριάζουν με τον περιβάλλοντα χώρο.

Ο χθεσινός αγώνας βάσει της εξέλιξης και της γενικότερης εικόνας του, έδειξε πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και όλα μπορεί να παιχτούν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του…

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή