Ο Δωριέας απαντάει  στον Στράτο Καρίκη

Σκληρή απάντηση στον αντιδήμαρχο Στράτο Καρίκη με αφορμή την επιστολή που είχε αποστείλει μερικές ημέρες πριν σχετικά με το ιστορικό γήπεδο του συλλόγου, δίνει με χθεσινή της ανακοίνωση η διοίκηση του Δωριέα.

Φανερά ενοχλημένη από τα λεγόμενα του κ. Καρίκη, εκφράζει την απορία της γιατί δεν ρωτήθηκε για τα όποια σχέδια υπάρχουν από τη στιγμή που ο χώρος ανήκει στον σύλλογο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Πέσαμε από τα σύννεφα διαβάζοντας την ανακοίνωση του αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη, μέσω της οποίας ενημερωθήκαμε για τη μεγάλη του ευαισθησία σχετικά με τον αθλητισμό της περιοχής μας, αλλά και το ιστορικό γήπεδο μπάσκετ του συλλόγου μας.

Είναι απορίας άξιο βέβαια, πως δεν μπήκε στον κόπο να έρθει πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας, ως είθισται, μιας και ο χώρος ανήκει στον ιστορικό Δωριέα, προκειμένου να μας ενημερώσει για τις προθέσεις του για συνεργασία. Θα μπορούσε ωστόσο αυτή η μεγάλη του αγωνία περί της αθλούμενης νεολαίας στην πόλη μας, να ξεκινήσει από χώρους που ανήκουν στο Δήμο όπως για παράδειγμα το γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή της Ανάληψης, το οποίο δυστυχώς έχει μετατραπεί σε στέκι χρηστών και παραβατικών και αυτό δε είναι κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από τις παρακάτω εικόνες.

Σας κάνουμε γνωστό ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε μέρος σε γαϊτανάκι δημοσιεύσεων, παρόλο που διανύουμε περίοδο Απόκρεων. Είμαστε όμως ανοιχτοί σε κάθε διάλογο και πρόταση, για το καλό του αθλητισμού στην πόλη μας, εδώ και 96 χρόνια.

Όταν τελειώσουν οι Απόκριες ας βγάλουν τη μάσκα, αυτοί που είναι πίσω από την επιστολή Καρίκη. Άλλωστε μας είναι γνωστοί.
Καλές Απόκριες».