Μεταγραφή στον όμιλο Χατζηλαζάρου H Hotels

Μεταγραφή στον όμιλο Χατζηλαζάρου H Hotels

Μεταγραφή στον όμιλο Χατζηλαζάρου H Hotels

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1574 ΦΟΡΕΣ

Σε μια πολύ σημαντική στελεχιακή ενίσχυση προχώρησε ο όμιλος Χατζηλαζάρου H Hotels Collection, με την πρόσληψη του πολύπειρου στελέχους της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, Γιώργου Πελεκανάκη, στη θέση του γενικού διευθυντή του.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης του ομίλου, ο οποίος διαθέτει 6 ιδιόκτητα ξενοδοχεία στη νότια Ρόδο και αναπτύσσεται με έντονους ρυθμούς, προχωρά στην πρόσληψη ανώτερων και ανώτατων στελεχών, με αυτήν του Γιώργου Πελεκανάκη, να είναι η πρώτη.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο κ. Πελεκανάκης θα ξεκινήσει τη συνεργασία του με τον όμιλο στις αρχές Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος H Hotels Collection, που ιδρύθηκε και διοικείται από τον Γιάννη Χατζηλαζάρου, είναι σταθερά κάθε χρόνο, μεταξύ των πλέον κερδοφόρων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της χώρας, ενώ βραβεύεται συνεχώς για την παροχή υπηρεσιών του, από όλους τους μεγάλους tour operators.

Ο κ. Πελεκανάκης, αποχώρησε από τη γενική διεύθυνση της Avra Hotel Collection, όπου κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή από το 2017, έχοντας την ευθύνη λειτουργίας 6 ξενοδοχείων. Εκτός από τον όμιλο Κριτσωτάκη, ο κ. Πελεκανάκης έχει περάσει από τους ομίλους Μαντωνανάκη, Μεταξά και Aldiana, ενώ έχει εργαστεί και στο εξωτερικό (Αυστρία, Τουρκία, Ταϊλάνδη, Τυνησία, Σενεγάλη, Κανάρια Νησιά).

Ο όμιλος Χατζηλαζάρου
Ο Όμιλος H Ηotels Collection αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο (Mayia Exclusive Resort & Spa, Princess Andriana Resort & Spa, Lindos Princess Beach Hotel, Boutique 5, Rodos Princess Beach Hotel και Princess Sun), με συνολική δυναμικότητα άνω των 2.150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στα H Hotels Collection ο επισκέπτης θα αισθανθεί την ισορροπία μεταξύ των καλύτερων οικογενειακών παραδόσεων και της προσωπικής φροντίδας που παρέχεται στους πελάτες. Σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξίας, που αποτελούν το κλειδί της Ροδίτικης φιλοξενίας.

(Πηγή: money-tourism.gr)

Διαβάστε ακόμη

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ

Γ. Κάππα: Η σεζόν στη Ρόδο έχει ξεκινήσει με ικανοποιητικά στοιχεία

Συνεχείς ακυρώσεις στα νησιά από επαγγελματικά θαλαμηγά σκάφη