Ειδικό συνεργείο για τις λακκούβες συγκρότησε ο δήμαρχος Ρόδου

Ειδικό συνεργείο για τις λακκούβες συγκρότησε ο δήμαρχος Ρόδου

Ειδικό συνεργείο για τις λακκούβες συγκρότησε ο δήμαρχος Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1566 ΦΟΡΕΣ

Για τους δρόμους της πόλης που έχουν έντονα προβλήματα

Ειδικό συνεργείο το οποίο θα πρέπει εντός 15 ημερών να κλείσει τις λακκούβες στους δρόμους της πόλης, συγκροτήθηκε με απόφαση του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη.

Το συνεργείο, πρόκειται να πιάσει δουλειά άμεσα, έτσι ώστε εντός του Μαρτίου να επουλωθούν οι πληγές των δρόμων. Ανάλογες παρεμβάσεις αναμένεται να γίνουν και στους δρόμους εκτός πόλης, όπου υπάρχουν ανάλογα προβλήματα.

Στην απόφασή του ο δήμαρχος κ. Αντ. Καμπουράκης, αναφέρει τα εξής:
«Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Συγκροτούμε συνεργείο αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος στην πόλη της Ρόδου (με ασφαλτικό υλικό) και αναθέτουμε τα σχετικά καθήκοντα για χρονικό διάστημα αθροιστικά 15 ημερών στους κάτωθι υπαλλήλους:

• Μπέρδη Κωνσταντίνο
• Καραγεωργίου Μιχαήλ
• Μικκιό Τσαμπίκο
• Τριανταφύλλου Σάββα
• Χουρδά Μιχαήλ
• Νικολάου Νεκτάριο
• Δουμάνη Νεκτάριο.

Το συνεργείο θα επιχειρήσει στα σημεία που χρήζουν παρεμβάσεων με την καθοδήγηση του προϊσταμένου Τμήματος Εκτέλεσης Έργων Αυτεπιστασίας και Καθημερινότητας της Δ/νσης Τεχνικών Έργων σταδιακά και για χρονικό διάστημα που δεν θα υπερβαίνει αθροιστικά τις 15 εργάσιμες ημέρες.

Για τη λειτουργία του συνεργείου θα ενεργοποιηθούν και τα απαιτούμενα μηχανήματα έργου που χρησιμοποιούνται στη Δημοτική Ενότητα Νότιας Ρόδου υπό την εποπτεία του αρμόδιου κατά τόπον Αντιδημάρχου.

Το συνεργείο θα προμηθεύεται τα απαιτούμενα υλικά για τις εργασίες του από τις προμήθειες της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου (έδρα) με ευθύνη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων».

Όπως είχε γράψει τις προηγούμενες μέρες η «Η Ροδιακή». με όλα τα μέσα ξεκινάει…«η μάχη της λακκούβας» το προσεχές διάστημα από τον Δήμο της Ρόδου! Από τη μια, η έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου βρίσκεται προ των πυλών και από την άλλη η κατάσταση του οδικού δικτύου έχει επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες, ειδικά μετά και τις έντονες βροχοπτώσεις που είχαμε το προηγούμενο διάστημα στο νησί.

Το θέμα, όπως είναι φυσικό, έχει προβληματίσει τη Δημοτική Αρχή και δη τον Δήμαρχο, κ. Αντώνη Καμπουράκη. Έτσι, ο Δήμος αναμένεται να προχωρήσει σε ένα σχέδιο ταχείας επέμβασης για την επούλωση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νησί στο οδικό δίκτυο που είναι στην αρμοδιότητά του.

Εκτός, λοιπόν, από τις ασφαλτοστρώσεις που έχουν προγραμματιστεί ούτως ή άλλως να γίνουν, οι αρμόδιοι εστιάζουν στα προβλήματα που εμφανίζει το οδικό δίκτυο, τόσο στην πόλη όσο και τα χωριά, τα οποία δυσχεραίνουν την κυκλοφορία οχημάτων και πεζών.

Ο λόγος βέβαια κυρίως για τις λακκούβες, πρόβλημα που έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα και προκαλεί τα παράπονα των πολιτών. Με την έναρξη της σεζόν να πλησιάζει, το νησί πρέπει να έτοιμο να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες του, τουλάχιστον ως προς τα βασικά, σε διάστημα περίπου ενός μηνός, οπότε τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Διαβάστε ακόμη

Συμβαίνει τώρα: Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά στην πόλη της Ρόδου

Άνοιξε χθες η πλατφόρμα για το επίδομα μητρότητας στις μητέρες εμπόρους

M. Kόνσολας: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου πρέπει να παρουσιάσει το δικό του σχέδιο για τη Ρόδο και την Κω

Ακυρώνεται η εκλογή του Βάιου Καλοπήτα με απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου

Τζέιμς Καφετζής για την αποχώρησή του από το Survivor: Πάνω από όλα είναι η οικογένεια

Τσάντα με εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή της Σύμης

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην διευθυντής υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ γιατρό Κώστας Κωτικώστας

Ξεκίνησαν οι αποψιλώσεις από την Αρχαιολογία στη Μεσαιωνική Πόλη