Φέτος οι Απόκριες ξεκινούν και τελειώνουν στις Καλυθιές!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυθιών «Ο Φάρος» καλεί τους Ροδίτες και τις Ροδίτισσες, την Κυριακή 1η Μαρτίου στις 15:00, στην πλατεία των Καλυθιών, να θαυμάσουν  15 Καρναβαλικές δημιουργίες από την Πάτρα και να διασκεδάσουν με τη ζωντανή συναυλία του Χρήστου Δάντη.

Για τον λόγο αυτό εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία σημειώνουν τα ακόλουθα: «Ελάτε να ζήσετε την αποκριάτικη εμπειρία στις στολισμένες Καλυθιές και να παρακολουθήσετε τα μοναδικής έμπνευσης πεζοπόρα τμήματα αλλά και άρματα τεραστίων  διαστάσεων σε ένα καρναβάλι με Πατρινές πινελιές.

Πάνω από 15 άρματα, 10 πεζοπόρα τμημάτα και 400 καρναβαλιστές με ευφάνταστες μεταμφιέσεις, θα συμμετέχουν στην παρέλαση  και θα διασκεδάσουν με τις μουσικές των  dj’s Billy & Mike.

Η  Έλενα Κρεμλίδου (Netwix) και ο Θανάσης Πασσάς (The 2night show & Netwix) θα παρουσιάζουν  τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση,ενώ ο Χρήστος Δάντης θα απογειώσει το κέφι και θα σας παρασύρει σε ξέφρενο χορό σε μια, δωρεάν για το κοινό, μουσική παράσταση με μεγάλες επιτυχίες!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυθιών «Ο Φάρος» ανεβάζει τον πήχη ψηλά προσφέροντας ένα καρναβάλι όπως όλοι μας θέλουμε. Την Κυριακή 01 Μαρτίου από τις τρεις το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, μεταμφιεσμένοι ή όχι, ελάτε να ζήσετε την απόλυτη διασκέδαση στην πλατεία των Καλυθιών.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν: η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου, η Δημοτική Κοινότητα Καλυθιών, ο ΔΟΠΑΡ, η ΔΕΡΜΑΕ, και τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου».