Δημήτρης Χρυσόπουλος: «Ο τίτλος εξαρτάται από εμάς!»

Δημήτρης Χρυσόπουλος: «Ο τίτλος εξαρτάται από εμάς!»

Δημήτρης Χρυσόπουλος: «Ο τίτλος εξαρτάται από εμάς!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 198 ΦΟΡΕΣ

Ο προπονητής του ΑΟ Πυλίου Δημήτρης Χρυσόπουλος, απαντάει στο ερώτημα για το αν η ομάδα του είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο μετά τη νίκη επί του Ηρακλή Μαριτσών

Την άποψη ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος εξαρτάται πλέον από τα …πόδια των ποδοσφαιριστών του μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή Μαριτσών, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή», ο προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Πυλίου Δημήτρης Χρυσόπουλος.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στην ερώτηση για το αν η ομάδα του είναι πλέον το μεγάλο φαβορί, τόνισε τα ακόλουθα:
«Θεωρώ ότι απλώς είναι στα δικά μας πόδια. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι δεν θα εφησυχάσουμε αλλά και το ότι η τελική βαθμολογία θα είναι καθρέπτης αυτού που αξίζουμε τη φετινή χρονιά».

Όσο για το αν πιστεύει ότι εκτός από την ομάδα του και τον Ηρακλή, μπορεί και ο Φοίβος να διεκδικήσει την 1η θέση, είπε τα εξής:
«Πιστεύω ότι όλα θα κριθούν από το πόσο σοβαρή θα είναι η ομάδα μου και ο Ηρακλής».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, είπε τα εξής:
«Νομίζω ότι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Με πολλή ένταση, πάθος και θέληση από τις δυο ομάδες για να πετύχουν τον στόχο τους. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος ήρθε για τρία αποτελέσματα και αυτά ήταν η νίκη, η ισοπαλία και η ήττα με ένα γκολ διαφορά γιατί υπερτερεί στην ισοβαθμία. Οπότε, έπρεπε να ήμασταν πολύ προσεκτικοί και επικεντρωμένοι στο μοναδικό στόχο που ήταν η νίκη. Νομίζω ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στο τακτικό κομμάτι σε ένα παιχνίδι κατοχής, αναζητώντας τη στιγμή που θα μας δώσει το προβάδισμα. Ευτυχήσαμε να πάρουμε κεφάλι στο σκορ αλλά πολύ σύντομα αυτό το προβάδισμα εξανεμίστηκε. Νομίζω όμως ότι στα τελευταία είκοσι λεπτά αποδείξαμε την τεράστια θέληση που έχουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αναζητήσαμε το γκολ με κάθε τρόπο, εκμεταλλευτήκαμε το τυποποιημένο παιχνίδι του Ηρακλή στο φινάλε και τελικά πήραμε αυτό που αξίζαμε».

Σε ερώτηση σχετικά με τη διαιτησία του ντέρμπι, απάντησε ως εξής:
«Δεν έχω ασχοληθεί όλη τη χρονιά παρά τα όσα ακούω και βλέπω. Θεωρώ ότι πάντα έχει προτεραιότητα το αγωνιστικό κομμάτι. Λάθη γίνονται και θα γίνονται. Δεν θα κρυφτώ πίσω από δικαιολογίες. Αυτός είναι βασικός και απαράβατος κανόνας και για την ομάδα μου. Δεν ασχοληθήκαμε ούτε και με το γεγονός ότι ορίστηκαν δυο επόπτες από τη Ρόδο. Δεν έχει συμβεί και δεν θα συμβεί ποτέ σε δικό μας εκτός έδρας παιχνίδι. Και πάλι δεν μας αφορά γιατί έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη στη διοργανώτρια αρχή, τους διαιτητές ακόμα και τους αντιπάλους μας».

Όσο για το πώς είδε τον Ηρακλή, είπε τα ακόλουθα:
«Ο Ηρακλής είναι μια έμπειρη και γεμάτη από προσωπικότητα ομάδα. Τον σεβασμό τον έχω καταθέσει από την αρχή του πρωταθλήματος. Και εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα το παλέψει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική».

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»