Γιάννης Κρητικός: «Δεν έχουμε το προβάδισμα»

«Δεν πιστεύω ότι έχουμε το προβάδισμα. Όλες οι ομάδες έχουμε τις ίδιες πιθανότητες!».

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον προπονητή του Αγίου Ισιδώρου Γιάννη Κρητικού και έγιναν μετά από ερώτηση σχετικά με το αν πιστεύει ότι η ομάδα του από τη στιγμή που είναι στην 1η θέση του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας, έχει πλέον και το μεγάλο προβάδισμα για να κατακτήσει τον τίτλο. 

Ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Έχουμε ακόμα έξι δύσκολους αγώνες. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ότι γίνει. Δεν έχουμε το προβάδισμα. Στην ουσία, όλες οι ομάδες που είμαστε κοντά στη βαθμολογία έχουμε τις ίδιες πιθανότητες για να πάρουμε τον τίτλο. Πιστεύω ότι τελικά θα τον κατακτήσει αυτός που θα είναι πιο ανθεκτικός μέχρι και το τέλος»

Σε ερώτηση για το ποιο παιχνίδι είναι το «κλειδί», απάντησε ως εξής:
«Δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι κλειδί. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος. Το σημαντικό είναι ότι δεν έχουμε απολύτως κανένα άγχος. Και αυτό διότι όπως έχω πει ξανά, δεν είναι αυτοσκοπός μας το πρωτάθλημα. Αν έρθει, καλώς, αν πάλι όχι, δεν θα μας στεναχωρήσει. Πάντως βάσει της απόδοσής μας μέχρι τώρα, αξίζουμε να είμαστε στην πρώτη δυάδα διότι έχουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας».

Χωρίς Πολυχρόνη και Χαρτοφύλλη
Με δυο σημαντικές απουσίες θα «κατέβει» ο Άγιος Ισίδωρος στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι εκτός έδρας με την Αθλέτικο Αφάντου. Πρόκειται για τον Ντάνιελ Πολυχρόνη που είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική λόγω της κόκκινης κάρτας που είδε στο προηγούμενο παιχνίδι αλλά και τον Δημήτρη Χαρτοφύλλη που εξακολουθεί να είναι τραυματίας.