Ιάλυσος: Άλλος ένας «τελικός» στην Καβάλα

Άλλος ένας «τελικός» χαρακτηρίζεται για τον Ιάλυσο, το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League!

Έτσι όπως είναι η βαθμολογία αυτή τη στιγμή, όλα τα παιχνίδια που έχουν να δώσουν οι «ερυθροκίτρινοι» μέχρι και το τέλος είναι πάρα πολύ σημαντικά καθώς δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια αλλά και η πολυτέλεια να διαχωριστούν κάποια από αυτά.

Οι παίκτες της ομάδας του νησιού μας είναι υποχρεωμένοι να δείξουν σε όλα, το καλό τους πρόσωπο και να διεκδικήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να μπορέσουν να μείνουν στην κατηγορία.

Ομάδα έδρας η Καβάλα
Η Καβάλα είναι μια από τις δυνατές ομάδες, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας όπου έχει καταφέρει να πάρει και τους περισσότερους της βαθμούς (20 έναντι 13). Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως δύσκολο και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά στο «στρατόπεδο» των «ερυθροκίτρινων».

Όμως δεν τους πτοεί καθόλου γιατί είναι αποφασισμένοι να παίξουν με όλες τους τις δυνάμεις και να διεκδικήσουν τη νίκη. -Χωρίς τους Γιώργου και Κώστα Χειμωνέττο θα ταξιδέψει ο Ιάλυσος για την Καβάλα. Και οι δυο αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, νε τον πρώτο να έχει συμπληρώσει παράλληλα και τέσσερις κίτρινες κάρτες.

-Στο παιχνίδι με τη Βέροια (24η αγωνιστική) θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που του έχει επιβληθεί επειδή συμπλήρωσε κάρτες, ο Δημήτρης Μπάρδης.