Αρνητικός ο Παπαστεργίου για επιστροφή στον Απόλλωνα Καλυθιών

Πρόταση στον Κώστα Παπαστεργίου προκειμένου να επιστρέψει με ενεργό ρόλο στον σύλλογο κατέθεσε η διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών!

Ο ίδιος πάντως που έδωσε το «παρών» σε πρόσφατη συνάντηση παρουσία του προέδρου και ενός ακόμα μέλους της διοίκησης απάντησε αρνητικά.

Ο Απόλλωνας πάντως μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Στην ίδια ανακοίνωση, ο Απόλλωνας ζητάει από τον κόσμο που θα πάει να παρακολουθήσει το αυριανό παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ, να μην ασχοληθεί καθόλου με τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, εννοώντας προφανώς τον… Φυλακούρη που πρόσφατα πήρε  μεταγραφή για την ομάδα του Αφάντου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. καλούν τον Κόσμο των Καλυθιών, όπως προσέλθουν στο γήπεδο Καλυθιών το Σάββατο 29.02.2020 και ώρα 14.00 για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον ΑΕΡΑ.

Οι γονείς που έχουν τα παιδιά τους στις Ακαδημίες θα έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν τον αγώνα δωρεάν , στην είσοδο θα βρίσκεται η υπεύθυνη ακαδημιών.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην ασχοληθούν με ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας. Είναι πολύ πιθανό από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021, η ενεργοποίηση του Κώστα Παπαστεργίου στην ομάδα, εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά το πέρας της Γ.Σ.».

-Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε χθες ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τις 15 Μαρτίου γενική συνέλευση του συλλόγου.