Ιάλυσος: Να «χτυπήσουν» στις αδυναμίες της Καβάλας

Ιάλυσος: Να «χτυπήσουν» στις αδυναμίες της Καβάλας

Ιάλυσος: Να «χτυπήσουν» στις αδυναμίες της Καβάλας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 123 ΦΟΡΕΣ

Την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα συνέχισαν και χθες με προπόνηση που έγινε στο «Οικονομίδειο» οι παίκτες του Ιάλυσου.

Ο τεχνικός Νίκος Παντέλης έκανε ανάλυση του παιχνιδιού και τι θα πρέπει να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές του, καθώς πρόκειται για μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται στο γήπεδο της. Οι «ερυθροκίτρινοι» θα έχουν δύσκολο έργο αλλά αυτό είναι κάτι που δεν τους πτοεί καθόλου.

Το αντίθετο μάλιστα, τους δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να διακριθούν σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της Football League. Όπως όλα δείχνουν, οι μόνοι παίκτες που δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν την αποστολή είναι ο Κώστας Χειμωνέττος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και ο Γιάννης Γιώργου που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του Νίκου Παντέλη.

Η τελευταία προπόνηση επί ροδιακού εδάφους θα γίνει σήμερα. Η αποστολή των «ερυθροκίτρινων» θα αναχωρήσει το Σάββατο το πρωί για τη συμπρωτεύουσα και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας οι παίκτες θα γυμναστούν στην Καβάλα, ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή