Είδατε τι γίνεται στην κορυφή της Β' κατηγορίας; Ένας χαμός…

Είδατε τι γίνεται στην κορυφή της Β' κατηγορίας; Ένας χαμός…

Είδατε τι γίνεται στην κορυφή της Β' κατηγορίας; Ένας χαμός…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 187 ΦΟΡΕΣ

Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

Ρίχνοντας μια ματιά στο πρόγραμμα αγώνων της Β’ Κατηγορίας και στους δύο ομίλους, διαπίστωσα πως μένουν ακόμα δέκα αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος.

Κι αν δεν σας φαίνονται πολλές, αναφέρω ότι με το ρυθμό που πάμε θα παίζουμε μπάλα μέχρι και τα τέλη Μαΐου… Το προλαβαίνουμε δεν το προλαβαίνουμε το Euro…

Δεν ξέρω αν η ΕΠΣΔ λίγο το …σώσει και βάλει εμβόλιμες αγωνιστικές, το ότι όμως τον Απρίλη ανοίγει ουσιαστικά η σεζόν, σημαίνει πως αρκετές ομάδες, για να μην πω όλες, θα έχουν πρόβλημα.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές απασχολούνται στον τουρισμό και η δουλειά είναι, όπως και να το κάνουμε, ορισμένες φορές πάνω από τη διασκέδαση. Λίγο να περιμένουμε χρειάζεται και θα δούμε τι θα πράξει η διοργανώτρια.

Παρεμπιπτόντως, είδατε τι γίνεται στην κορυφή της κατηγορίας; Ένας χαμός… Αν εξαιρέσουμε τον Ευκλή, που θα πρέπει να συμβούν τα… απίστευτα για να χάσει την άνοδο, οι άλλες τρεις θέσεις με άμεση ή έμμεση άνοδο παίζονται.

Εδώ και χρόνια πάντως συμβαίνει αυτό για το καλό του αθλήματος, ασχέτως αν κάποιες ομάδες παίρνουν το εισιτήριο και μετά το μετανιώνουν για πολλούς και διάφορους λόγους.

Άσε να περάσουν οι απόκριες και οι καρναβαλικές εκδηλώσεις, καθώς είναι ένα σωρό και φέτος σε κάθε χωριό της Ρόδου, και μετά τα ξαναλέμε με πιο καθαρό μυαλό για νέους προβληματισμούς.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου