Είδατε τι γίνεται στην κορυφή της Β' κατηγορίας; Ένας χαμός…

Ρίχνοντας μια ματιά στο πρόγραμμα αγώνων της Β’ Κατηγορίας και στους δύο ομίλους, διαπίστωσα πως μένουν ακόμα δέκα αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος.

Κι αν δεν σας φαίνονται πολλές, αναφέρω ότι με το ρυθμό που πάμε θα παίζουμε μπάλα μέχρι και τα τέλη Μαΐου… Το προλαβαίνουμε δεν το προλαβαίνουμε το Euro…

Δεν ξέρω αν η ΕΠΣΔ λίγο το …σώσει και βάλει εμβόλιμες αγωνιστικές, το ότι όμως τον Απρίλη ανοίγει ουσιαστικά η σεζόν, σημαίνει πως αρκετές ομάδες, για να μην πω όλες, θα έχουν πρόβλημα.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές απασχολούνται στον τουρισμό και η δουλειά είναι, όπως και να το κάνουμε, ορισμένες φορές πάνω από τη διασκέδαση. Λίγο να περιμένουμε χρειάζεται και θα δούμε τι θα πράξει η διοργανώτρια.

Παρεμπιπτόντως, είδατε τι γίνεται στην κορυφή της κατηγορίας; Ένας χαμός… Αν εξαιρέσουμε τον Ευκλή, που θα πρέπει να συμβούν τα… απίστευτα για να χάσει την άνοδο, οι άλλες τρεις θέσεις με άμεση ή έμμεση άνοδο παίζονται.

Εδώ και χρόνια πάντως συμβαίνει αυτό για το καλό του αθλήματος, ασχέτως αν κάποιες ομάδες παίρνουν το εισιτήριο και μετά το μετανιώνουν για πολλούς και διάφορους λόγους.

Άσε να περάσουν οι απόκριες και οι καρναβαλικές εκδηλώσεις, καθώς είναι ένα σωρό και φέτος σε κάθε χωριό της Ρόδου, και μετά τα ξαναλέμε με πιο καθαρό μυαλό για νέους προβληματισμούς.