Σε «καραντίνα» νεαρός στρατιώτης που υπηρετεί στη Ρόδο

Σε «καραντίνα» νεαρός στρατιώτης που υπηρετεί στη Ρόδο

Σε «καραντίνα» νεαρός στρατιώτης που υπηρετεί στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 18316 ΦΟΡΕΣ

Παρουσίασε πυρετό μετά από ταξίδι στο εξωτερικό

Στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Ρόδου νοσηλεύεται από σήμερα τα ξημερώματα στρατιώτης που υπηρετεί σε μονάδα του νησιού μας και ο οποίος παρουσίασε πυρετό, καθώς επίσης και άλλα συμπτώματα γρίπης.

Η μεταφορά του κρίθηκε αναγκαία από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές καθώς ο συγκεκριμένος στρατιώτης είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία.

Στο γραφείο του Διοικητή του νοσοκομείου της Ρόδου κ. Γρηγόρη Ρουμάνη βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη ειδική σύσκεψη, στην οποία συμμετέχουν αρμόδιοι γιατροί.

Εκτός των άλλων στη σύσκεψη θα απασχολήσει και το συγκεκριμένο περιστατικό.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για προληπτική διαδικασία «καραντίνας» στην οποία έχει τεθεί το συγκεκριμένο άτομο, έχουν παρθεί δείγματα για αιματολογικές εξετάσεις, τα οποία θα αποσταλούν στο αρμόδιο τμήμα του Ινστιτούτου ΠΑΣΤΕΡ, το οποίο θα αποφανθεί για τι είδους ασθένεια πρόκειται.

Μιλώντας στην «Ροδιακή» επιτελικός γιατρός της Ρόδου, που έχει εικόνα για την συγκεκριμένη περίπτωση, επεσήμανε ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, δεδομένου ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Τα αποτελέσματα από την εξέταση θα γίνουν γνωστά στους αρμόδιους γιατρούς του στρατιωτικού νοσοκομείου το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί.

Διαβάστε ακόμη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Συμβαίνει τώρα: Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη

Ε.Κ.Ρ.: Οι ασφαλισμένοι να μη δέχονται να πληρώνουν συμμετοχή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη στο παραπεμπτικό για εξετάσεις

Περιοδεία και ομιλίες του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Τσιόδρα σε Ρόδο και Κω στις 29 & 30 Απριλίου

ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης

Μετά από ερώτηση Νικητιάδη στη Βουλή διαφαίνεται λύση για τους οικοπεδούχους στο Χαράκι

Μνημόνιο Συνεργασίας για θέματα Πολιτικής Προστασίας μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της ΚΤΕΛ Ρόδου Α.Ε.