Καταπλέει αύριο το πρωί εκτάκτως στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Opera

Στη Ρόδο θα καταπλεύσει εκτάκτως αύριο Τρίτη 3 Μαρτίου το πρωί το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera μήκους 330 μέτρων, που τροποποίησε το ταξίδι του στη Μεσόγειο λόγω… κορωναϊού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η «Ρ» το κρουαζιερόπλοιο θα δέσει στο λιμάνι μας γύρω στις 8 το πρωί προερχόμενο από το Ηράκλειο και θα αναχωρήσει στις 4 το απόγευμα για τον Πειραιά.

Σημειώνεται ότι αρχικά το κρουαζιερόπλοιο που σήμερα βρισκόταν στο Ηράκλειο επρόκειτο να αναχωρήσει το απόγευμα για τη Χάιφα και στη συνέχεια για τη Λεμεσό και αναμενόταν να έρθει στη Ρόδο στις 6 του μήνα.

 Όμως τροποποίησε το πρόγραμμά του όπως αναφέρουν οι πληροφορίες λόγω… κορωναϊού και τελικά θα έρθει νωρίτερα στο νησί μας μεταφέροντας πάνω από 2.000 τουρίστες, χωρίς να προσεγγίσει τα παραπάνω δύο λιμάνια.

Λόγω της αλλαγής που προέκυψε θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι τελικά το  MSC Opera θα είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του Μαρτίου καθώς σύμφωνα με το προηγούμενο πρόγραμμα το πρώτο κρουαζιερόπλοιο αναμενόταν στο νησί στις 5 του μήνα.