Βραβείο FAIRPLAY στην ΚΑΕ Κολοσσός

H ΕΚΟ ABEE, Μεγάλος Χορηγός της EKO Basket League, στο πλαίσιο διεξαγωγής της 19ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ανάμεσα στους Κολοσσός H Hotels – Άρης, βράβευσε για την FAIRPLAY ενέργεια του μήνα Ιανουαρίου την ομάδα της Ρόδου Κολοσσός H Hotels, για τη συνεισφορά της στο κοινωνικό σύνολο και πιο συγκεκριμένα για την ευαισθητοποίηση της απέναντι σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Μέλη της ομάδας, παίκτες και προπονητές, παρευρέθησαν με ιδιαίτερη χαρά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για ΑΜΕΑ Ρόδου «Χαρταετός», κατά τη διάρκεια της οποίας έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες, έπαιξαν με τα παιδιά και μοίρασαν δώρα, χαρίζοντάς τους αμέτρητα χαμόγελα και όμορφες στιγμές. Λίγες ημέρες αργότερα τα παιδιά του «Χαρταετός» ΚΔΑΠ-ΜΕΑ αποδέχτηκαν την πρόσκληση της ομάδας και βρέθηκαν στο παρκέ του Κολοσσού H Hotels για να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση της αγαπημένης τους ομάδας.

Την απονομή του βραβείου FAIRPLAY Ιανουαρίου στον πρόεδρο της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, κ. Θεόδωρο Καρατζά πραγματοποίησε η κ. Στέλλα Διάκουλα, Στέλεχος Πωλήσεων Δικτύου Πρατηρίων ΕΚΟ και ΒP Νοτίου Αιγαίου, επιβραβεύοντας για ακόμα ένα μήνα, όχι μόνο το μπάσκετ ως άθλημα, αλλά ως ένα άθλημα που δεν κάνει διακρίσεις, αγκαλιάζει όλους τους φιλάθλους του και επιβραβεύει το ευ αγωνίζεσθαι.

Πηγή: sport24.gr