Βόλεϊ: Πρωταθλήτρια η Τελχινίδα στις Κορασίδες

Βόλεϊ: Πρωταθλήτρια η Τελχινίδα στις Κορασίδες

Βόλεϊ: Πρωταθλήτρια η Τελχινίδα στις Κορασίδες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 227 ΦΟΡΕΣ

Η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά έπαιξε το καλύτερο βόλεϊ στο Final Four, φτάνοντας δικαίως στον τίτλο

Μια σημαντική διοργάνωση για την ανάπτυξη του τοπικού βόλεϊ έγινε το περασμένο σαββατοκύριακο στο κλειστό της Κρεμαστής και δεν ήταν άλλη από το Final Four Κορασίδων με τελική νικήτρια την ομάδα της Τελχινίδας. Στη δεύτερη θέση ήταν ο Φοίνικας, ενώ ο Διαγόρας κέρδισε στον μικρό τελικό με αντίπαλο το «Ροδίων Άθλησις».

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

• 1ος ημιτελικός: Τελχινίδα-Ροδίων Άθλησις 3-0

Εύκολα με 3-0 σετ επικράτησε του «Ροδίων Άθλησις» η Τελχινίδα στον πρώτο ημιτελικό του Final Four. Οι παίκτριες του Νίκου Τσιντομηνά δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις αντίπαλές τους και δοκίμασαν παράλληλα κάποια πράγματα στο σερβίς, ουσιαστικά ως προετοιμασία για τον τελικό, από ένα σημείο και μετά.

Τα σετ του αγώνα: 25-9 (25′), 25-10 (17′), 25-13 (27)

Οι συνθέσεις:
ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ: Δογιάμα, Ζωγράφη, Δημητριάδη, Λαζαρίδου, Μαθιουδάκη, Μαστόρου, Τερζίου, Κακλαμάνου, Σουσαρί, Μαστόρου, Μπεκιρ – Ογλού, Γενναοπούλου, Γκιζέτη
ΡΟΔΙΩΝ: Μαχραμά, Μαύρου, Παπαδοπούλου, Φυράτ, Γεννημανώλη, Αθανασίου. Αγγελίτση, Αμπελά, Λαχανιάτη, Πίττα, Αγαδάκη, Τζιτζιλώστα, Μετσάι.


• 2ος ημιτελικός: Φοίνικας-Διαγόρας 3-1
Αν κι έχασε το πρώτο σετ εξαιτίας του ότι δεν ξεκίνησε καλά στον δεύτερο ημιτελικό απέναντι στον Διαγόρα, τελικώς ο Φοίνικας κατάφερε να βελτιωθεί και να πάρει τη νίκη-πρόκριση για τον τελικό. Ουσιαστικά στην εξέλιξη του παιχνιδιού κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποιες από τις επιθετικές του αρετές και στηρίχτηκε έως έναν βαθμό και στην Καθολική Κουκιά που συνέβαλε με καθοριστικούς πόντους. Το 3-1 υπέρ του Φοίνικα αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα και τη δίκαιη πρόκριση της ομάδας του Νίκου Αντωνιάδη.

Τα σετ του αγώνα: 23-25 (27’), 25-16 (22’), 25-17 (27’), 25-11 (20’)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ
: Αθανασάκη, Γεράκη, Γιάννη, Κόρμπα, Κουκιά Δέσποινα, Κουκιά Καθολική, Κουκιά Καλλιόπη, Κουκιά Ραφαέλλα, Κουτσούκου, Μαμαλίγκα, Μπαλάκη, Σεΐτη, Συμιακού Μ., Συμιακού Χαρ.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Γιακουμάκη, Γιαντσίδη, Δεμερτζή, Καβουνίδη, Κυπριώτη, Μάλαμα, Βτερβίσι, Παγκά, Τάκο, Χάμιτ, Μπάρκα.


• Μικρός Τελικός: Ροδίων Άθλησις-Διαγόρας 0-3
Την 3η θέση πήρε ο Διαγόρας, αφού στον μικρό τελικό κέρδισε 3-0 το «Ροδίων Άθλησις». Οι «κυανέρυθρες» ξεκίνησαν δυνατά, ήταν καλύτερες στα δύο πρώτα σετ και …καθάρισαν τον αγώνα σχετικά εύκολα. Παρόλα αυτά και η ομάδα του «Ροδίων Άθλησις» κατάφερε να παρουσιαστεί σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τον ημιτελικό και ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Τα σετ του αγώνα: 4-25 (22’), 12-25 (22’), 23-25 (30’)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ: Μαχραμά, Μαύρου, Παπαδοπούλου, Φυράι, Μπαχίτη, Γεννημανώλη, Αθανασίου, Αγγελίτση, Αμπελά, Λαχανιάτη, Πίττα, Αγαδάκη, Τζιτζικώτσα, Μετσάι.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μάλαμα, Γιακουμάκη, Δεμερτζή, Ντερβίσι, Χάμιτ, Παγκά, Κυπριώτη, Τάκο, Μπάρκα, Καβουνίδη, Ουζούνη.


• Τελικός: Φοίνικας-Τελχινίς 1-3
Τον τίτλο του πρωταθλήματος Κορασίδων κατέκτησε η Τελχινίδα μετά τη νίκη της με 3-1 επί του Φοίνικα, αφού ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά πίεσε πολύ στο σερβίς με αποτέλεσμα να δυσκολέψει την υποδοχή του Φοίνικα και παράλληλα περιόρισε τις επιθετικές πρωτοβουλίες της Καθολικής Κουκιά. Έτσι, ο αγώνας κύλησε υπέρ της Τελχινίδας που πανηγύρισε τον τίτλο φέτος.

Τα σετ του αγώνα: 22-25, 27-25, 12-25, 20-25

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης):
Αθανασάκη, Γεράκη, Γιάννη, Κόρμπα, Κουκιά Δ., Κουκιά Καθ., Κουκιά Καλ., Κουκιά Ρ., Κουτσούκου, Μαμαλίγκα, Μπαλάκη, Σεΐτη, Συμιακού Μ., Συμιακού Χ.
ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Νίκος Τσιντομηνάς): Δογιάμα, Ζωγράφη, Δημητριάδη, Λαζαρίδου, Μαθιουδάκη, Μαστόρου Δ., Τερζίου Α., Κακλαμάνου, Σουσάρι, Μαστόρου Ε., Μπεκίρογλου, Γενναιοπούλου, Γκιζέτη.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων