Με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη συναντήθηκε ο δήμαρχος Κάσου

Με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη συναντήθηκε ο δήμαρχος Κάσου

Με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη συναντήθηκε ο δήμαρχος Κάσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 212 ΦΟΡΕΣ

Σε συνέχεια κινήσεων προς επίλυση των αποφάσεων-αιτημάτων του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος πραγματοποίησε για δεύτερη συνεχή φορά συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη συνοδευόμενος από τον καθηγητή καρδιολογίας και πρώην υπουργό Δημήτρη Κρεμαστινό όπου για μία ακόμα φορά επισήμανε το πρόβλημα της έλλειψης του γιατρού ειδικότητας στο Π.Π.Ι Κάσου και γενικότερα συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί στον τομέα της υγείας.

Προς υποστήριξη του υπάρχοντος προσωπικού κατατέθηκε αίτημα λειτουργίας τηλειατρικής 3ης γενιάς για τη διασύνδεση του Π.Π.Ι Κάσου με τα κεντρικά πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας και την πιλοτική εφαρμογή της πρότασης αυτής σε Κάσο και Κάρπαθο.
Ο Υπουργός είδε κατ’ αρχήν θετικά το αίτημα αυτό και στο άμεσο μέλλον θα προκαλέσει σύσκεψη και με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Επίσης, ο Μιχάλης Ερωτόκριτος τόνισε την αναγκαιότητα λειτουργίας του προγράμματος της Βοήθειας στο σπίτι με στόχο την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του νησιού. Προς τούτο μάλιστα κατατέθηκε εκ νέου αίτημα με στόχο την έγκριση και τη λειτουργία του προγράμματος στην Κάσο.

Διαβάστε ακόμη

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη

Ε.Κ.Ρ.: Οι ασφαλισμένοι να μη δέχονται να πληρώνουν συμμετοχή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη στο παραπεμπτικό για εξετάσεις

Περιοδεία και ομιλίες του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Τσιόδρα σε Ρόδο και Κω στις 29 & 30 Απριλίου

ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης

Μετά από ερώτηση Νικητιάδη στη Βουλή διαφαίνεται λύση για τους οικοπεδούχους στο Χαράκι