Χασιώτης για Σκαρτάδο: «Δεν είναι εύκολο να τον βλέπεις να πουλάει σουβλάκια»

Ιδιαίτερα σταναχωρημένος από την είδηση πως ο παλαίμαχος Ροδίτης ποδοσφαιριστής, Γιώργος Σκαρτάδος, πουλάει σουβλάκια έξω από το γήπεδο της Τούμπας δήλωσε πως είναι ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Χασιώτης.

Ο Γιώργος Χασιώτης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Γιώργο Σκαρτάδο.

Ο Χασιώτης γνωρίζει πολύ καλά τον παλαίμαχο παίκτη του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και άλλων ελληνικών ομάδων και δηλώσει στεναχωρημένος και σοκαρισμένος με την είδηση ότι ο φίλος του πουλάει σουβλάκια έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τον είχαμε πως και πως. Πήρε από τον Βουλινό μία απόφαση να μείνει. Στον Ολυμπιακό έπαιρνε καλά χρήματα. Δεν θέλω να πω που έχασε τα λεφτά που έβγαλε, αλλά δεν είναι εύκολο να τον βλέπεις να πουλάει σουβλάκια.

Τον είχα σαν παιδί μου, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος αλλά φαίνεται ότι η ζωή πολλές φορές τα φέρνει αλλιώς για κάποιους. Είναι ντροπή παίκτης του ΠΑΟΚ να φτάνει σε αυτή την κατάσταση».

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια εικόνα με τον Γιώργο Σκαρτάδο, τον παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και του Ηρακλή να βρίσκεται έξω από το γήπεδο της Τούμπας και να ψήνει σουβλάκια!

Στη φωτογραφία, διακρίνεται ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Σκαρτάδος, να έχει “στήσει” μια ψησταριά και να ψήνει κρέατα, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα πουλάει!

Η εικόνα έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ με αρκετούς να αναφέρουν πως αρκετές φορές έχουν δει τον Σκαρτάδο στο συγκεκριμένο πόστο στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα αρκετοί από τους φίλους του ΠΑΟΚ καλούν την ΠΑΕ να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που έχει τιμήσει τη φανέλα του Συλλόγου να αναλάβει κάποιο πόστο στο κλαμπ.

 

 

Πηγή: fosonline.gr