LFC Ιάλυσος – Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Με προπονήτρια την Ντιμιτρίεβιτς

LFC Ιάλυσος – Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Με προπονήτρια την Ντιμιτρίεβιτς

LFC Ιάλυσος – Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Με προπονήτρια την Ντιμιτρίεβιτς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 377 ΦΟΡΕΣ

Η Γέλενα Ντιμιτρίεβιτς θα είναι η προπονήτρια της ομάδας Κορασίδων της LFC Ιάλυσος, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου. Θα έχει μάλιστα διπλό ρόλο καθώς είναι και παίκτρια του γυναικείου τμήματος του συλλόγου.

Αναλυτικά:
«Η Διοικούσα Επιτροπή της L.F.C. Ιάλυσος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Γέλενα Ντιμιτρίεβιτς αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του τμήματος Κορασίδων του συλλόγου μας, το οποίο θα συμμετάσχει στο αναπτυξιακό Κύπελλο Ελλάδας Κ-16 που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Είμαστε σίγουροι ότι η αναγνωρισμένης αξίας αθλήτρια της ομάδα μας Γέλενα Ντιμιτρίεβιτς θα βοηθήσει σημαντικά τα νεαρά κορίτσια να αναπτύξουν το ταλέντο τους και τις ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο της.

Παράλληλα ανακοινώνουμε ότι όσα κορίτσια από 10 έως και 14 χρονών θέλουν να ενταχθούν στο τμήμα Κορασίδων του συλλόγου μας, μπορούν να το πράξουν δωρεάν, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 6943048156 (κ. Άννα Μπουλαφέντη) για περισσότερες πληροφορίες. Οι προπονήσεις του τμήματος Κορασίδων θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, από τις 16:30 έως τις 18:00 στο γήπεδο του Λυκείου Ιαλυσού».

Διαβάστε ακόμη

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους