Απεβίωσε ο πρώην δημοτικός  σύμβουλος Βασίλης Μαυράκης

Σε ηλικία 82 ετών, έφυγε από τη ζωή, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Βασίλης Μαυράκης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε διάφορα σοβαρά θέματα υγείας.

Ο Βασίλης Μαυράκης, ήταν ένας ενεργός πολίτης της Ρόδου, με άποψη, με θέσεις και με προτάσεις για μια σειρά θέματα που απασχόλησαν (και απασχολούν μέχρι σήμερα) τον τόπο μας.

Ο ίδιος, είχε δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα και προβληματισμούς, στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» στο πλαίσιο του ελεύθερου βήματος των πολιτών. Το Φεβρουάριο του 2015, ο Βασίλης Μαυράκης και σε ηλικία 77 ετών κατάφερε κάτι που πολλοί θα το θεωρούσαν και ως ακατόρθωτο: Αφού κάθισε τα προηγούμενα χρόνια στα θρανία ως φοιτητής, διάβασε, έδωσε εξετάσεις με συμφοιτητές που είχαν την ηλικία των εγγονιών του και καθηγητές που ήταν μικρότεροι ηλικιακά από τον ίδιο και κατάφερε να αποκτήσει από  Πανεπιστήμιο Αθηνών, ένα ακόμα πτυχίο από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών! Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στη 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου (παλαιού νεκροταφείου Ρόδου).