Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αποκτούμε προβάδισμα!»

«Κλειδί για την παραμονή της ομάδας είναι σίγουρα τα εντός έδρας παιχνίδι, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα ίσως χρειαστεί και κάτι από τα εκτός!».

Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον γενικό αρχηγό και πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Παναγιώτη Σπάρταλη και έγινε μετά από ερώτηση σχετικά με τις επόμενες αγωνιστικές και πως βλέπει τη συνέχεια. Ο ίδιος αναφερόμενος στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ένωση Ασπροπύργου, τόνισε τα εξής:

«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Για εμάς είναι τελικός. Πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να ελπίζουμε ότι μπορούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί παίζουμε με μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς αλλά μέσα στο «Οικονομίδειο» αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Το πρωτάθλημα δεν έχει πολύ δρόμο μπροστά. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος το Σάββατο, τα πράγματα θα δυσκολέψουν.

Με νίκη δεν σημαίνει ότι σωθήκαμε αλλά θα έχουμε το προβάδισμα. Οι μεγάλοι μας αντίπαλοι στη μάχη της παραμονής είναι ο Θεσπρωτός, το Αιγάλεω και ο Ασπρόπυργος».

Οι παίκτες του Ιάλυσου συνέχισαν και χθες την προετοιμασία τους με τον Κονέ να μην παίρνει για μια ακόμα φορά μέρος στο πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Κώστας Χειμωνέττος ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα αλλά όπως όλα δείχνουν αναμένεται να μπει σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς και να θέσει υποψηφιότητα για το παιχνίδι του Σαββάτου.

-Διαιτητής του αγώνα του Σαββάτου ορίστηκε ο Φώτης Πολυχρόνης από τον σύνδεσμο της Πιερίας. «Βοηθοί» του θα είναι οι Κώστας Βρούζος (Πιερία) και Αντώνης Κουκούνης (Καβάλα). «Τέταρτος» ορίστηκε ο Αλέξανδρος Μέγας (Πιερίας) και παρατηρητής τους ο Ιωακείμ Ευθυμιάδης από τη Δράμα.