Η νίκη του Διαγόρα με το Αιγάλεω, βάζει τον «γηραιό» στο παιχνίδι της ανόδου

-Η νίκη του Διαγόρα με το Αιγάλεω όσο να ‘ναι τον βάζει στο παιχνίδι της ανόδου από τη Football League και μας κάνει ν’ αναρωτηθούμε τι θα συνέβαινε αν δεν είχε πάρει ένα …κάρο ισοπαλίες εντός έδρας.

-Την περασμένη εβδομάδα ο Μαίος Καμπουράκης αναφέρθηκε στην περίπτωση να γίνουν δυο όμιλοι τη νέα περίοδο στη Σούπερ Λιγκ 2 ή ν’ ανέβουν φέτος τέσσερις ομάδες και όχι δύο από την κατηγορία του Διαγόρα.

-Στην Ελλάδα έχουμε δει τα απίστευτα, όπως πέρυσι που ο Διαγόρας έδωσε τα πάντα για την άνοδο στο μπαράζ με την Καλαμάτα και στο τέλος ανέβηκαν στη Football League και οι Μεσσήνιοι.

-Μόνο το άγχος και την πίεση να σκεφτείς για τους παίκτες, τον προπονητή και τους παράγοντες, φτάνει. Έτσι όμως είναι… Το κάνουν οι από πάνω για σπάσιμο, μην τυχόν και δεν ζήσουμε τα καθιερωμένα…

-Εκτός από τον Διαγόρα, και ο Ιάλυσος πήρε πέρυσι την (απευθείας) άνοδο, για να διαπιστώσει απλώς στη συνέχεια ότι θα παίζει τη νέα περίοδο πάλι στη Γ’ Εθνική αλλά την επαγγελματική.

-Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς δηλαδή, έτσι για να ‘χουμε κάτι ν’ ασχολούμαστε, μη λαμβάνοντας υπόψη τις διαμαρτυρίες των συλλόγων που είδαν τόσο κόπο κι έξοδα να πηγαίνουν στράφι.

-Άντε να δούμε και φέτος πόσοι θ’ ανέβουν μπας κι αλλάξει κάπως το σκηνικό, έτσι για το καλό…